Hocam bir şey soracağım biri beğenmedim göndermişte sorun ne anlamadım? Okulun kıyafeti okulun kendi terzisinde yok para verseniz de alamıyorsunuz.Hocam bu olaya ne diyorsunuz?
Hocam bir şey soracağım biri beğenmedim göndermişte sorun ne anlamadım? Okulun kıyafeti okulun kendi terzisinde yok para verseniz de alamıyorsunuz.Hocam bu olaya ne diyorsunuz?
Babam 25 yıllık öğretmen, nelerle uğraşıyorlar bir görseniz hocam…Allah öğretmenlere sabır versin.
Bizim okul öğrencilerine iyilik yapmış. Bizde pantolon yok, eşofman varEşofmanla okula mı gidilir?
Kıyafet giymeye.Banane hangi kıyafetle geliyorsa gelsin? Öğrenmeye mi geliyor kıyafet giymeye mi?
Dava edilirse okulun açtığı dava düşmez. Çünkü kendi okuluna küfür ettiği gayet açık. Düştüğünü varsayalım. Kamu dava açar. Çünkü aleni bir biçimde devlet memuruna ve kurumuna hakaret söz konusuHocam dava etseler bile o okula ithafen yaptığının bir delili yok. Delilsiz iş yaparlarsa karşılıksız kalır. Ceza alacağını zannetmiyorum.
Neden bir şey olmasın ki? 18 yaşından küçük insanlar hakaret suçundan muaf mı?18 yaşından küçüksen çok bir şey olmaz. İkincisi ise kardeşim bu nasıl bir hikaye? Atma amacın neydi yani? Eşofmanla okula mı gidilir? Bence en fazla disiplin verirler davayla uğraşmazlar.
Benim babam da 20 yıllık.Babam 25 yıllık öğretmen, nelerle uğraşıyorlar bir görseniz hocam…
Polisler de öyle Allah onlara da sabır versin. Gözlerimle şahit oldum duruma. İnsanlarla uğraşmak çok zor. İnsanın ömrü çürüyor.Babam 25 yıllık öğretmen, nelerle uğraşıyorlar bir görseniz hocam…
Tamam hocam yapacak bir şey yok. Son kez siz de konuşun öğretmenlerinizle bir daha böyle böyle şey yapmayacağınıza söz verin ogretmenlerinize. Ve küfür etmekle hiç bir şey çözülmez. Siz şimdi böyle bi hikaye paylaştınız diye okulun forma kuralı kalkmadı, sadece sizin başınız yandı. Ayriyeten şu konuya bir ergenin psikolojisini düşünmeden yorum yapanlar ne yaşıyor ya? Her neyse sizin yapmanız gereken konuşarak halletmeye çalışmak onun dışında bu olaydan kendinize ders çıkarın ve bir daha böyle bir şey yapmayin.Yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.