Instagram hikayem yüzünden okul hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

Konu sahibi şunu düşünüyor: Bakın nasıl mesaj yazmışım ama... Herkese duyur... Herkes seni övmüyor tam tersine seni kınıyorlar. Üsluba bak... Ailen görse üzülür... Sen okula ne için gidiyorsun?
 
Metin küfür içeriyor. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.


18 Eylül'de ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Kardeşim öncelikle kıyafet kuralı olmasa zenginler süslü püslü parası az olanlar daha sade giyinirlerdi ve bu dalga konusu haline vs. gelebilirdi. Yani okul dediğin resmi bir kurum öyle pijamayla bilmem neyle gelinmez yani düşüncelerin çok saçma. Hukuken bakarsan ise çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum uyarı falan alırsın siciline işler bla bla bla fakat bu zihniyetle gidersen de başına daha kötü şeyler gelebileceğini düşünüyorum (umarım olmaz).
 
Haklılar soruşturma başlatmakta, bu nasıl üslup? Haklı değilsiniz hocam, kusura bakmayın.
 
Profilde yaşın 24 gösteriyor, yaşını niçin yanlış girdin?
Yaşını doğru giren kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmiyor hocam maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı