Instagram hikayem yüzünden okul hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

Neden böyle birşey yaparsın ki? Polise sövmüşsün iki şaplak atar gönderirler bişey yapmazlar, yaptılar diyelim para cezası yersin en fazla diye düşünüyorum.
Polise sövmüyor, polis çevirmesi gibi diyor yani güvenlikçilere diyor muhtemelen.

Konu sahibine: Anladığım kadarıyla biraz heyecanlı bi' kardeşimizsin ve bu tip şeyleri kişisel algılıyorsun. Lisedeyken böyle tipleri çok görüyordum kendine yapılan her şeyi kişisel algılarlardı. Arkadaşlar size bi' haberim var kimsenin umurunda değilsiniz. Okulun kuralları vardır ve buna uyman gerek. Beğenmiyorsan başka okula gidebilirsin. Ha kaçak konusunda haklısın adam sizin okulun kıyafetini alıp girebilir. Bizim okulda bunu engellemek için kartlı giriş sistemi vardı. Her öğrenciye özel kart çıkartılmıştı ve onları okutarak giriyorduk. Her ne olursa olsun bu kurallar sizin iyiliğiniz için var. Bu kaçak giriş yüzünden okulda birinin başına iş gelse "nasıl güvenlik bu, niye engellenmiyor bunlar" diyeceksiniz.
 
Nitelikli hallerinde hakaret suçunun cezası, 1 ila 2 yıl arasıdır. Mağdurun kamu görevlisi olması (avukat, hakim, memur vs.) Ve hakaretin görevinden dolayı yapılmış olması, kişinin mensup olduğu dinin kutsal değerlerine veya din özgürlüğünün kullanılmasına hakaret edilmesi, cezası ağırlaştırılmış nitelikli hakaret suçu olarak kabul edilmektedir.

18 Yaşında olmadığı için bu cezalar hafifletilecektir.
Disiplin cezası olarak okuldan kısa süreli uzaklaştırma cezası alabilir.

Tamam uzaklaştırma alsa bir şey olmaz işte yaşı küçük olduğu için problem olmaz.
 
Son düzenleme:
Gittim tek tek bütün mesajları okudum yarısı çocukla kavga ediyor yarısı hayat dersi veriyor.Burası soruya göre cevap verilen bir site olduğunu varsayarak,soruda istenmeyen şeyleri söylemeniz kadar saçma bir şey yok.Haklı veya haksız olması ya da bunun doğru veya yanlış olması söz konusu değil.Siz şimdi burada hayat dersi verip tartışamaya girdiğinizde çocuk bu yaptığından pişman olup bir daha yapmayacak mı?Siz babası değilsiniz annesi değilsiniz.En ufak umurunda olacağını bile sanmıyorum.Bu arada kurum,kişi belirtmediğin için yargıda bir değeri olmaz ki 18 yaşı altısın hiçbir şey olmaz.
 

Geri
Yukarı