Instagram hikayem yüzünden okul hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

O zaman böyle anlamsız işler yapmayacaksın, yaptın da eline ne geçti? Senin aileni gram düşündüğünü sanmıyorum. Aileni düşünsen düşünerek hareket edersin, böyle saçma işler yapmazsın. Geç şu işleri, şikayet edilince mi aile aklına geldi? Umarım ailene bir şey olur ki seni bir daha böyle başı boş bırakmaz. Çocuğunu başı boş bırakınca neler olacağını görür, ona göre davranır ve çocuğunu adamakıllı terbiye eder. Sen de fütürsuzca küfür etme cesaretini edinemezsin umarım internette bundan sonra. Umarım bu olay ailene de sarkar kardeşim, umarım. Bizim de hakkımızın yendiği zamanlar oldu, böyle internette ya da herhangi bir yerde fütürsuzca küfür ederek hakkımızı aramadık. Daha düzgün ve yasal yollarla aradık.

Tamam sensin mahatma gandi.
 
Metin küfür içeriyor. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.


18 Eylül'de ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Geçmiş olsun, dava açma hakları bile var
 
Sonuç: 5 gün uzaklaştırma cezası aldım. Haftaya 5 gün okula gitmem yasak. Bu arada devamsızlığa giriliyor bu 5 gün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı