Intel Core i7 9700K vs AMD Ryzen 7 3700X

İ7 9700K vs AMD Ryzen 7 3700X

• AMD Ryzen 7 3700X

• İ7 9700K

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek merak ettiğim şey Technopat da defalarca Ryzen sistem topladı ama neden bu sorunları hiç yaşamıyorlar. Yaşıyorlarsa ben mi bilmiyorum.
1-2 saatlik test ile uzun süreli kullanım bir olmaz. Ayrıca sorun yaşıyorlar. RX 5700 XT incelemesinde kart bazı oyunlarda donma yapıyordu. PUBG'de drop oluyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek merak ettiğim şey Technopat da defalarca Ryzen sistem topladı ama neden bu sorunları hiç yaşamıyorlar. Yaşıyorlarsa ben mi bilmiyorum.
Çünkü bahsettiğimiz AMD. Bir laf vardır ya adı çıkmış dokuza, inmez sekize diye, aynı olay. Adam NVIDIA + Intel sistem alıyor, kullanamayacağı kadar büyük bir sorun çıkınca aldığı parçalar bozuk oluyor, AMD sistem dizip kullanamayacağı kadar büyük bir sorunla karşılaşınca AMD bozuk almayın oluyor.

Bu ne saçma sapan bir sataşma. Bu video'da anlatmak istediğim her şey olduğu için atıyorum. Senin için sürekli kaynak mı değiştireyim?

Saçmaladığın gibi okumuyorsun da. 9700K için zaten sıvı soğutma alması gerektiğini de söyledim.

Gerçekten çok boş uğraşlar bunlar. Bilgin varsa konuş yoksa sus. Böyle saçma sapan argümanlarla germeyin insanları.

Bu arada arkadaş render alacağını söylemiş mobil olduğum için gözden kaçırdım onu.

3700X alınabilir o zaman. Amaç sadece oyun olsaydı 9600K yeterliydi. Render için de yeterli gerçi ama çok acil işleri varsa ve iş yükü fazla ise 3700X alınır.
Başkalarını saçmalamakla suçluyorsunuz fakat Intel sevdanızdan dolayı sağa sallayan sizsiniz. Başkasını bilgisizlikle suçlamadan önce sizin bilgili olmanız gerekir fakat ben sizde o cevheri göremiyorum.

Oyunlarda burun farkı ile önde diye renderda ve yayında bir işe yaramayan ve her sene soket değiştiren Intel'e Ryzen alternatifi varken para verilmez. Hem çok yönlülük hem de upgrade açısından. Ayrıca fiyatını hak etmeyecek kadar da pahalı. Bilip bilmeden insanları kışkırtıcı mesaj yazıp insanları tetiklememenizi rica ediyorum.

Bende bu sene intel i7 7700'den ryzen 5 2600'e geçtim ve memnunum yuk altında 61 derecede çalışıyor.

Online oyunlarda ping'den ötürü takılmalar olabileceği söyleniyor zaten videoda.
O zaman 4-5 server'da test edersin. Bu kartların birçok oyunda bu takılmalara neden olduğunu daha önce bol bol anlattım. Bununla ilgili bir sürü konu var yabancı forumlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O zaman 4-5 server'da test edersin. Bu kartların birçok oyunda bu takılmalara neden olduğunu daha önce bol bol anlattım. Bununla ilgili bir sürü konu var yabancı forumlarda.

Konumuz ekran kartı değil işlemci, ben ekran kartına sorunsuz demedim, olabilir sürücülerle halledilebilir hallolana kadar ben olsam birkaç ay uzak dururdum bu karttan.

Konumuz ekran kartı değil işlemci, ben ekran kartına sorunsuz demedim, olabilir sürücülerle halledilebilir hallolana kadar ben olsam birkaç ay uzak dururdum bu karttan.
Forumdaki arkadaşlar bu kartların sorunsuz olduğunu savunuyordu ama yorumlarda birçok insan aynı sorunu yaşadığını yazmış.

3700X alanlar gördüğüm kadarıyla memnun. Oyun +render için alınabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,6 KB · Görüntüleme: 83
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı