İnternet Cafe nasıl açılır?

İnsanlar tutması için ne yapıyorlar.
Benim tutması olması gerken en önemli şeyin yer olduğunu düşünüyorum.

Her şey ha deyince olmuyor maalesef. Yer önemli tabii ki, fakat dikkatleri üzerinize çekmeniz lazım.

Bakın mesela, benim kimse ile paylaşmadığım bir fikrim var. Size anlatayım hadi de nolur yayılsın bu fikir, ben de keyfini çıkartayım.

Ülkede simülasyon oyunlarını seven çok kişi var. Ets oynayanlar var, assetto oynayanlar var, Forza oynayanlar var, var da var yani. Bir internet kafe açacaksınız. 40 bilgisayar olsun hadi. Bunlardan 10 tanesine direksiyon seti alıp kurulum yapacaksınız. Kesinlikle tutacaktır, tutmaması imkansız.

Geri kalan bilgisayarlarda da paralı olan oyunları satın alıp hesap açın bilgisayarlara. Turnuva yapın. Sizin tutmanızı sağlayacak en büyük şey o direksiyon seti olan bilgisayarlar. Hepsini görecek bir yere de 1 adet kamera. Hayırlı olsun hocam zenginsiniz.

Ülkede simülasyon oyunlarını seven çok kişi var. Ets oynayanlar var, assetto oynayanlar var, Forza oynayanlar var, var da var yani. Bir internet kafe açacaksınız. 40 bilgisayar olsun hadi. Bunlardan 10 tanesine direksiyon seti alıp kurulum yapacaksınız. Kesinlikle tutacaktır, tutmaması imkansız.

Her şey ha deyince olmuyor maalesef. Yer önemli tabii ki, fakat dikkatleri üzerinize çekmeniz lazım.

Bakın mesela, benim kimse ile paylaşmadığım bir fikrim var. Size anlatayım hadi de ne olur yayılsın bu fikir, ben de keyfini çıkartayım.

Ülkede simülasyon oyunlarını seven çok kişi var. ETS oynayanlar var, assetto oynayanlar var, Forza oynayanlar var, var da var yani. Bir internet kafe açacaksınız. 40 bilgisayar olsun hadi. Bunlardan 10 tanesine direksiyon seti alıp kurulum yapacaksınız. Kesinlikle tutacaktır, tutmaması imkansız.

Geri kalan bilgisayarlarda da paralı olan oyunları satın alıp hesap açın bilgisayarlara. Turnuva yapın. Sizin tutmanızı sağlayacak en büyük şey o direksiyon seti olan bilgisayarlar. Hepsini görecek bir yere de 1 adet kamera. Hayırlı olsun hocam zenginsiniz.

Kesinlikle ama kesinlikle tutar.

Tutar fakat maliyet bu durumda daha.
Tutar fakat maliyet bu durumda daha da artar.

700K maliyet olsa 500K sı PC'lere gitse 50KS sı masalara gitse kaldı 150K 150Knın 50'si ps+TV'ye gitse ortam falan derken 20K gitse kaldı 80K 80 knın 50K sı ekipmana gitse kaldı 30K onun 20K sı server makinesına gitse kaldı 10 k 10K ile de Philips Hue falan alırsın mis.

Bakın mesela, benim kimse ile paylaşmadığım bir fikrim var. Size anlatayım hadi de nolur yayılsın bu fikir, ben de keyfini çıkartayım.

İnternet kafede çalışmış biri olarak söylüyorum, o iş biraz. Yer ve müşteri potansiyeli çok önemli. Onu da geçtim haftada bir direksiyon setinin bozulacağına eminim. İnsan gibi kullanmayan insan çok maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı