İnternette Satılan Windows 10 Ürün Anahtarları Sahte mi?

Henüz bilgisayarı almadım. Parçaları takılıyor parasını verdim ancak elime gelmedi. Yarın sabah gidip alacağım, iade etme şansım var mıdır?
Ürünü almaktan vazgeçtiğinizi söyleyin ve durumu anlatın. Eğer kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyetine başvuracağınızı söyleyin. Yok öyle tehditle ürün sattırmak. Ben belki Microsoft'un resmi sitesinden bilmem kaç TL'ye alacağım sana ne? Microsoft'un kendisi bile korsan kullanan ev kullanıcıları için yaptırım yapmazken ona mı kalmış bu durum? 750 TL az para değil. O parayla gidip ekran kartı, RAM veya SSD yükseltmesi yapılır. İşleri güçleri tokat.
 
Henüz bilgisayarı almadım. Parçaları takılıyor parasını verdim ancak elime gelmedi. Yarın sabah gidip alacağım, iade etme şansım var mıdır?
Eğer ödeme yapmak zorunda kalırsanız, hakkım haram zıkkım olsun diyin, geçin. Böyle bir anlayış olmamalı. İade etme hakkınız varsa kesinlikle iade edin.
 
Ürünü iade edin veya fiyattan 750 tl'yi düşürmelerini söyleyin. Olmayacaktır büyük ihtimalle ama siz şu adamı bi sıkıştırın.
Ucuz olmasının sebebi ise internetteki keylerin OEM key olması binevi. Çünkü OEM keyler sadece bir anakartta kullanılıyor. Ve aldığınızda direkten e-mail'nize geldiğinden kargo parası , vergiler yok.
 
Yeminle daha 10 liraya Windows key aldım etkinleştirdim şuanda çalışıyor. Yazık olmuş 740 lira zarar.
Gidin yarın kesinlikle iade edin yanınızada bi büyük alın. Az para değil sonuçta
 
Şahsen iade edip v.3.5 killer ve güzel bir monitör alabilirsiniz ayni paraya ben windows 10 u crakli kullanıyorum ve bir sorun yaşamadim ve internette ucuza satılan kodlardan başiniz ağirmaz sizi kaziklamak için yapmislar sistem elinize ulasmadan iade edin derim bu paraya rx 580 li pc ve monitor alinir
 
Belki de sizden 750 TL alır, 10 TL'lik key verir. :D O parayı verirseniz pek sağlıklı olmaz sizin için. O parayla güzel bir Klavye/Mouse alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı