Merhaba bütçem 7K -8k falan EasyCep'in kendi mağazasından gidip iPhone 7 s Plus mı alsam yoksa yurt dışı Xiaomi 11 Pro falan mı? Kamera önemli iOS çok önemli geliyor bana göre oyun oynamayacağım sadece Instagram Discord bu kadar.
Xiaomi asla tavsiye etmiyorum.Samsung'un eski amirallerine bakın.Merhaba bütçem 7K -8k falan EasyCep'in kendi mağazasından gidip iPhone 7 s Plus mı alsam yoksa yurt dışı Xiaomi 11 Pro falan mı? Kamera önemli iOS çok önemli geliyor bana göre oyun oynamayacağım sadece Instagram Discord bu kadar.
Eski bir cihaz alacağıma Android alırdım.Merhaba bütçem 7K -8k falan EasyCep'in kendi mağazasından gidip iPhone 7 s Plus mı alsam yoksa yurt dışı Xiaomi 11 Pro falan mı? Kamera önemli iOS çok önemli geliyor bana göre oyun oynamayacağım sadece Instagram Discord bu kadar.
Güncelleme desteği yok, kasma donma yaşamanız muhtemel. Alınmaz kesinlikle.
O paraya ikinci el temiz SE2 alırsın, yenilenmiş telefon alarak hata yapma.
Kucuk telefon 5.5 inç iPhone 7 Plus gayet yeterli geiyor bana EasyCep'in bayisi var burada oradan deneyip almayı düşünüyorum denettiriyorlar zaten taksit seçeneğide var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.