iPhone 11 alınır mı?

dlkcynnn

Decapat
Geçenlerde Android sordum ama halen kararsızım iPhone 11 de aklımı kurcalıyor, ben iPhone 6 kullanmıştım resmen soğumustum. Servise gitti bana incecik telefon verdiler, oyuncak gibi duruyordu tat vermemisti bana. Severek kullanıyordum, şimdi aklıma 11 takıldı alsam acaba 6 gibi olur mu? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Android sordum ama halen kararsızım iPhone 11 de aklımı kurcalıyor, ben iPhone 6 kullanmıştım resmen soğumustum. Servise gitti bana incecik telefon verdiler, oyuncak gibi duruyordu tat vermemisti bana. Severek kullanıyordum, şimdi aklıma 11 takıldı alsam acaba 6 gibi olur mu? Yardım eder misiniz?
Bu yorumu 11’den yazıyorum.Çok güzel telefon,günümüzde her ihtiyacını karşılar.

Alınır hocam IPhone'a karşı bütün ön yargınızı silip almanızı öneririm.

S21 kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim aklım olsa bu paraya gider iPhone alırdım iPhone al keyfine bak bence kafan rahat eder pişmanlık duymazsın en azından.

S21 kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim aklım olsa bu paraya gider iPhone alırdım iPhone al keyfine bak bence kafan rahat eder pişmanlık duymazsın en azından.
Ya ben korkuyorum 6 kullandım beni soğuttu ama menü olarak ta rahatlık olarak aklım kaldı pil sağlığı olayı beni sinir ediyor iphonede :(bataryası da
Alınır hocam IPhone'a karşı bütün ön yargınızı silip almanızı öneririm.
Batarya ve ısınıyor diyorlar bilemedim çok kafam karisti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı