iPhone 11 alınır mı?

S20 FE ve GT 2 var. iPhone 11 fiyatına da S22 ve S21 FE var. Bu cihazların hepsi 11'den daha iyi.
Haklısınız hocam s20fe bizzat kendim kullanıyorum, iPhone 11 s20fe yı işlemci konusunda yiyiyor kamera konusunda bence kiyaslanamazlar bu arada ikinci el uygunsa iPhone 11 alınır demek istedim haricinde s22 arkadaşta var sıfır alacaksa arkadaş s22 öneririm

Eskidi diyenler neye göre eskidi diyorlar anlamadım günümüzde bile halen X, XS XR kullananlar varken neden alınmasın ikinci el için temizse alınır demek istedim sıfır alınmaz.
Hala Doğan SLX kullananlar da var, yepyeni araba valla süper.

Dostum 1-2 aydır kullanıyorum kesinlikle 128 GB yeter oyun vb oynamicaksan sosyal medya ve fotoğraf için aldım 64 GB modelini kaymak gibi telefon artıyor bile ama tek sıkıntısı 16.700 gibi bir fiyata aldım şu an 20k sanırım.

Telefonu oyun için vb kullanıcaksan S20 FE modelini öneririm 11'den once onu kullanıyordum kamerası da iyi 11'den tek sıkıntı Android sosyal medya da leş.

Snapdragon 865, A13 Bionic'ten daha iyi bir işlemci. Kamera konusunda da yarışırlar.
Antutu puanlarına bakmanı öneririm 🙂 kamera konusuna gelicek olursak arkadaşımda 11 var bende s20fe iPhone biraz daha sarımtırak çekiyor 2023 Ocak ayında 13 mü 14kyami ne almıştı yalan olmasın ikinci el kutu fatura dahil sarımtırak cektiği için pek beğenmedim açıkçası o ekranı sarartan zımbırtı kapalıykende sarımtırak

Artı -2 Eksi
AnTuTu puanlarına bakmanı öneririm 🙂 kamera konusuna gelecek olursak arkadaşımda 11 var bende S20FE iPhone biraz daha sarımtırak çekiyor 2023 Ocak ayında 13 mü 14kyami ne almıştı yalan olmasın ikinci el kutu fatura dahil sarımtırak cektiği için pek beğenmedim açıkçası o ekranı sarartan zımbırtı kapalıykende sarımtırak.

AnTuTu'ya bakarsak bütün iPhone modelleri çöp, AnTuTu güvenilmez.

A13 işlemcisi çok güçlü ve SD865 rakibi bile olamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı