iPhone 11 alınır mı?

Hocam Android gibi özgür olamazsınız IPhone'da. İlave olarak batarya konusunda uzun vadede elinizde şarj aletiyle gezmek mecburiyetindesiniz.
Isınmadan bahsetmiyorum bile.
S20 FE’de çok ısınıyor ve bataryası kötü, @cumali_032 sabaha kadar anlatır valla :D

Hocam Android gibi özgür olamazsınız IPhone'da. İlave olarak batarya konusunda uzun vadede elinizde şarj aletiyle gezmek mecburiyetindesiniz.

Eğer tek derdiniz APK Minecraft indirmek değilse IOS'da da gayet özgürsünüz. Batarya konusunda da artık 2015'te değiliz. Ayrıca ısınma sorunu olmayan telefon mu var? iPhone 11'de herhangi bir soğutma sistemi olmamasına rağmen gene iyi dayanıyor.

Eğer tek derdiniz APK Minecraft indirmek değilse IOS'da da gayet özgürsünüz. Batarya konusunda da artık 2015'te değiliz. Ayrıca ısınma sorunu olmayan telefon mu var? iPhone 11'de herhangi bir soğutma sistemi olmamasına rağmen gene iyi dayanıyor.
Ayrıca çoğu iyi PUBG oyuncusunun iPhone 11'den geldiği söyleniyor her yerde bence oyun performansı olarakda boyutu ve işlemcisi gayet ideal.

Uzun vadede şarj aletiyle kullanma mecburiyeti olmasa güzel telefon aslında.

S20 FE’de çok ısınıyor ve bataryası kötü, @cumali_032 sabaha kadar anlatır valla :D
Aralarinda teste göre 15 dk var ama burada S20 FE 60 hz kullanılmış. 120 hz olsa fark daha da açılacak 😀 @cumali_032 haklısın kardeşim.
Screenshot_20230730_133426_YouTube.jpg

Hocam oyun oynarken benim S20FE'de ısınıyor zaten.Bataryasıda aşırı iyi denemez.

Ayrıca çoğu iyi PUBG oyuncusunun iPhone 11'den geldiği söyleniyor her yerde bence oyun performansı olarak da boyutu ve işlemcisi gayet ideal.

Onu maalesef bilmiyorum hocam ancak performans olarak oynatamayacağı oyun yok, uzun süre de olmayacağa benziyor.

Uzun vadede şarj aletiyle kullanma mecburiyeti olmasa güzel telefon aslında.

Uzun vadede bütün telefonların bataryaları yıpranıyor, bu normal bir durum.

Bunu derdim de hem fanboy damgası yiyip hem de linç yerim diye demedim :D, Zaten A13 bionic Exynos 2100 rakibi bir işlemci.
Ben bombayı atayım o zaman. Exynos 2100'den CPU performansı daha iyi 😀
GPU'da geride kalıyor.

Hatta test sonuçlarına göre CPU performansı Exynos 2200 ile denkleşiyor. A13 Bionic saygı duyulması gereken bir SoC.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı