iPhone 11 alınır mı?

Ben bombayı atayım o zaman. Exynos 2100'den CPU performansı daha iyi 😀
GPU'da geride kalıyor.

Hatta test sonuçlarına göre CPU performansı Exynos 2200 ile denkleşiyor. A13 Bionic saygı duyulması gereken bir SoC.

Yaşına göre çok iyi bir işlemci. Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim ki 2100 ile aralarında 2 yaş fark var.

Yaşına göre çok iyi bir işlemci. Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim ki 2100 ile aralarında 2 yaş fark var.
A13 de kusursuz değil maalesef. Yük altında tüketimi yüksek değerlere ulaşıyor. Ne kadar güçlü olsa da Exynos 2100'den ve SD 865'ten zayıf oyun performansına sahip. (GPU önemi buyuk)
Yine de 8 Gen 2'den bile daha az throttle yemesi gibi rekorlara da sahip.
Ve dediğinizin üstüne koyarsak CPU performansı 3 yıl yeni olan Exynos 2200 ile denkleşiyor.

Beni övdün mü veya gömdün mü? Adam bile videoda 60hz kullanmis.
60 hz rağmen S20 FE en zayıfı demek istedim.

A13 de kusursuz değil maalesef. Yük altında tüketimi yüksek değerlere ulaşıyor. Ne kadar güçlü olsa da Exynos 2100'den ve SD 865'ten zayıf oyun performansına sahip. (GPU önemi buyuk)
Yine de 8 Gen 2'den bile daha az throttle yemesi gibi rekorlara da sahip.
Ve dediğinizin üstüne koyarsak CPU performansı 3 yıl yeni olan Exynos 2200 ile denkleşiyor.

Hiçbir şey kusursuz değildir, ancak güç tüketimi yüksek olsa da oyun performansı iyi. Oyun performansı zayıf derken ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım.

Hiçbir şey kusursuz değildir, ancak güç tüketimi yüksek olsa da oyun performansı iyi. Oyun performansı zayıf derken ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım.
GPU performansı SD 865'e göre daha zayıf olduğu için oyunu etkileyebilir.
Ama bu ağır oyunlarda etki eder. Zaten iki cihazda da oyun performansında bir fark hissetmek çok zor. Genshin Impact en yüksek çözünürlükte oynarsak S20 FE daha iyi sonuç çıkarır diye düşünüyorum.
Yoksa aralarında bir fark hissedilmez.
Umarım anlatabildim.

Vay güzel hocam. Aldığınızda söyleyin olmazsa bende mi iPhone 11 geçsem? Androidciyim ama hic iPhone kullanmadim. İstesem gecerim.
Bende Androidciyim hatta Samsungcuyum direkt.Birden kafama esti iOS geçmek geçtiğimde haber veririm hocam.

Bütün Android'ciler IPhone'a geçmeyi düşünüyor biz mi teşvik ettik ne yaptık?
Valla hocam sizinde etkiniz büyük 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı