iPhone 11 alınır mı?

aliefe18

Femtopat
Daha fazla  
13-15k bütçem var telefon almayı düşünüyorum 11-XR-SE3 arasında kaldım. Bu telefonlar arasında kalma nedenim 13-15k fiyata pek temiz 11 bulamamış olmam hangisini almalıyım. Not: Ekran, kamera pek önemli değil şimdiki telefonumun ekranıda çok kötü (Redmi Note 10 5G) fakat batarya önemli 4-5 saat ekran süresi almam lazım zaten günde iki kere takacağım için toplamda 7-8 saat yeterli olur. Sizce hangisini almalıyım. IPhone'den başka bir tek Samsung S serisini alırım. Fakat S21FE ısınma sorunu var deniyor S20FE 2-3 senelik cihaz biraz eski nesil gibi geliyor Ultra almam ekran boyutu aşırı büyük sevmiyorum. Sizce ne almalıyım?

13-15k bütçem var telefon almayı düşünüyorum 11-XR-SE3 arasında kaldım. Bu telefonlar arasında kalma nedenim 13-15k fiyata pek temiz 11 bulamamış olmam hangisini almalıyım. Not: Ekran, kamera pek önemli değil şimdiki telefonumun ekranıda çok kötü (Redmi Note 10 5G) fakat batarya önemli 4-5 saat ekran süresi almam lazım zaten günde iki kere takacağım için toplamda 7-8 saat yeterli olur. Sizce hangisini almalıyım. IPhone'den başka bir tek Samsung S serisini alırım. Fakat S21FE ısınma sorunu var deniyor S20FE 2-3 senelik cihaz biraz eski nesil gibi geliyor Ultra almam ekran boyutu aşırı büyük sevmiyorum. Sizce ne almalıyım?
Öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsan S23 FE alabilirsin, Samsung'a özel öğrenci indirimi var.

Hala HD ekranı olan ve sadece 326 PPI değerine sahip olan iPhone 11'den iyidir. iPhone 5S teknolojisi kullanıyor iPhone 11.

Liquid Retina ekran o PPI aralığını destekliyor. Redmi Note 10 da pikseller sayılırken iPhone 11 de sayılmıyor. 1080p 30FPS video kaydedebilmesinden bahsetmiyorum bile. Dimensity 700 zaten Allah'a emanet bir işlemci şu an. 90FPS oynayamadığın oyunda 90Hz in derdine düşmen ayrı saçma.

Liquid Retina ekran o PPI aralığını destekliyor. Redmi Note 10 da pikseller sayılırken iPhone 11 de sayılmıyor. 1080p 30FPS video kaydedebilmesinden bahsetmiyorum bile. Dimensity 700 zaten Allah'a emanet bir işlemci şu an. 90FPS oynayamadığın oyunda 90Hz in derdine düşmen ayrı saçma.

Biz burada iki cihazı karşılaştırmıyoruz. Aralarında ki fiyat farkından haberin var mı? 10 bin TL'den daha fazla fark var arada. Ayrıca ben 90Hz'yi oyunlar için demedim. Sadece menüde gezerken, sosyal medyada dolaşırken bile çok şeyi değiştirir. Batarya konusunda da iPhone 11 kötü. 1 günü bırak yarım günü çıkaramıyorsun. İşlemci ve kamera olarak tabii ki iPhone 11 üstün olacak Xiaomi'nin ne için yapıldığı belli.

Günde 2 defa şarja takacağım demişsiniz ayrıca ekran önemli değil demişsiniz o yüzden bunu göze almışsınız içlerinde en performanslısı ve uzun ömürlüsü SE3'tür. IPhone 13 ile aynı işlemciye sahip SE3.
11 eski ve alınmaz XR ondan da eski o da alınmaz artık ömürlerinin sonlarına yaklaşmış cihazlar. Bunları alacağınıza A54 falan alsanız daha iyi olur.

13-15k bütçem var telefon almayı düşünüyorum 11-XR-SE3 arasında kaldım. Bu telefonlar arasında kalma nedenim 13-15k fiyata pek temiz 11 bulamamış olmam hangisini almalıyım. Not: Ekran, kamera pek önemli değil şimdiki telefonumun ekranıda çok kötü (Redmi Note 10 5G) fakat batarya önemli 4-5 saat ekran süresi almam lazım zaten günde iki kere takacağım için toplamda 7-8 saat yeterli olur. Sizce hangisini almalıyım. IPhone'den başka bir tek Samsung s serisini alırım. Fakat S21FE ısınma sorunu var deniyor S20FE 2-3 senelik cihaz biraz eski nesil gibi geliyor Ultra almam ekran boyutu aşırı büyük sevmiyorum. Sizce ne almalıyım?

11 alınmaz. S23FE indirim ile alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı