iPhone 11 alınır mı?

aliefe18

Femtopat
Daha fazla  
13-15k bütçem var telefon almayı düşünüyorum 11-XR-SE3 arasında kaldım. Bu telefonlar arasında kalma nedenim 13-15k fiyata pek temiz 11 bulamamış olmam hangisini almalıyım. Not: Ekran, kamera pek önemli değil şimdiki telefonumun ekranıda çok kötü (Redmi Note 10 5G) fakat batarya önemli 4-5 saat ekran süresi almam lazım zaten günde iki kere takacağım için toplamda 7-8 saat yeterli olur. Sizce hangisini almalıyım. IPhone'den başka bir tek Samsung S serisini alırım. Fakat S21FE ısınma sorunu var deniyor S20FE 2-3 senelik cihaz biraz eski nesil gibi geliyor Ultra almam ekran boyutu aşırı büyük sevmiyorum. Sizce ne almalıyım?

İllahi iPhone alacağım diye ekran ve ekran süresinden vazgeçmek saçma.

Aynı bütçeye S21 FE alırsan günde 2. şarj istemesi dışında efsane telefon. Kamerası işlemcisi vs harika.

S22 de bakabilirsin o paraya. Redmi tarafına hiç girme paranla rezil oluırsun geçen elime 12 Pro aldım rezalet bir şeydi arayüzü falan kalitesiz ve ucuz olduğunu eline aldığın an anlıyorsun premium hissiyat yok.

Bizzat ablam kullanıyor vaktinde 11 bin civarına almıştı şu an 20 k civarı. Bende yeni S21FE aldım aradaki fark inanılmaz. Yurt dışında normal fiyatlarda iPhone 11 ile S20 serisi yarışırken Türkiye de iPhone 11 S22 serisi ile yarışıyor o derece uçuk fiyatlara sahip.

O yüzden Android tarafı en mantıklısı. Onuplus 9 Pro tercih edebilirsiniz. S23FE bütçe çıkıp alırsanız pişman olmazsınız bir telefon bir kere alınıyor zaten.
One plus 9 pro düşünüyorum tavsiye edermisiniz 15k ya en mantıklı o gibi geliyor. HyperOS'ta Huawei gibi kapalı sistem olup boatlader kapanacağı bilgisi var o yüzden xiaomi almak mantıklı gelmiyor

OnePlus 9 Pro düşünüyorum tavsiye eder misiniz 15k ya en mantıklı o gibi geliyor. Hyperos'ta Huawei gibi kapalı sistem olup boatlader kapanacağı bilgisi var o yüzden Xiaomi almak mantıklı gelmiyor.

OnePlus 9 Pro güzeldir, alternatif S21 FE var. Bu bütçede alacağınız telefon sizi pişman etmez zaten. S21FE şarjı biraz sıkıntı gün içinde yoğun kullanımda 2. şarjı istiyor.

OnePlus 9 Pro araştırıyordum önceden güzeldi fakat ısınma sorunu vardı diye biliyorum. YouTube inceleme videolarında yorumlarda gezerek fikir sahibi olabilirsin.

S21FE kullanıyorum şarj dışı efsane bir şey.

OnePlus 9 Pro güzeldir, alternatif S21 FE var. Bu bütçede alacağınız telefon sizi pişman etmez zaten. S21FE şarjı biraz sıkıntı gün içinde yoğun kullanımda 2. şarjı istiyor.

OnePlus 9 Pro araştırıyordum önceden güzeldi fakat ısınma sorunu vardı diye biliyorum. YouTube inceleme videolarında yorumlarda gezerek fikir sahibi olabilirsin.

S21FE kullanıyorum şarj dışı efsane bir şey.
Isınma daha çok oyunda oluyormuş oyun oynamayacağım için pek sorun yaşayamam herhalde. S21FE ye göre daha iyi kamerası

Hocam internete yavaşlama sorunu yazın ios 17 den sonra şarj olmama vb gibi şikayetlerde var.

Eki Görüntüle 1991146
Eki Görüntüle 1991147Eki Görüntüle 1991148Eki Görüntüle 1991149
Siz Düşünün benden bu kadar.
Hocam şarz konusu biraz kullanıma bağlı olarak olduğunu düşünüyorum çünkü arkadaşlarımdada var ancak böyle bir problem olduğunu duymadım.

İllahi iPhone alacağım diye ekran ve ekran süresinden vazgeçmek saçma.

Aynı bütçeye S21 FE alırsan günde 2. şarj istemesi dışında efsane telefon. Kamerası işlemcisi vs harika.

S22 de bakabilirsin o paraya. Redmi tarafına hiç girme paranla rezil oluırsun geçen elime 12 Pro aldım rezalet bir şeydi arayüzü falan kalitesiz ve ucuz olduğunu eline aldığın an anlıyorsun premium hissiyat yok.

Bizzat ablam kullanıyor vaktinde 11 bin civarına almıştı şu an 20 k civarı. Bende yeni S21FE aldım aradaki fark inanılmaz. Yurt dışında normal fiyatlarda iPhone 11 ile S20 serisi yarışırken Türkiye de iPhone 11 S22 serisi ile yarışıyor o derece uçuk fiyatlara sahip.

O yüzden Android tarafı en mantıklısı. Onuplus 9 Pro tercih edebilirsiniz. S23FE bütçe çıkıp alırsanız pişman olmazsınız bir telefon bir kere alınıyor zaten.
Hocam redmi konusunda aşırı haklısınız bu bir bataklık Allah düşen herkezi kurtarsın redmi note cihazları aldiğim hafta kasma donma başlıyor kamera ve ekran kalitesinden bahsetmiyorum bile tek iyi yanı ucuz olması

13-15k bütçem var telefon almayı düşünüyorum 11-XR-SE3 arasında kaldım. Bu telefonlar arasında kalma nedenim 13-15k fiyata pek temiz 11 bulamamış olmam hangisini almalıyım. Not: Ekran, kamera pek önemli değil şimdiki telefonumun ekranıda çok kötü (Redmi Note 10 5G) fakat batarya önemli 4-5 saat ekran süresi almam lazım zaten günde iki kere takacağım için toplamda 7-8 saat yeterli olur. Sizce hangisini almalıyım. IPhone'den başka bir tek Samsung s serisini alırım. Fakat S21FE ısınma sorunu var deniyor S20FE 2-3 senelik cihaz biraz eski nesil gibi geliyor Ultra almam ekran boyutu aşırı büyük sevmiyorum. Sizce ne almalıyım?

Alınmaz hocam eski telefon yakında güncellemesini de keserler onun yerine
-Samsung A54 5G.
-Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G.
-Xiaomi mi 11t.
-Samsung S21F.
Klasik seviyorsanız (eski sürüm Android)
Samsung S10+
Samsung Note 10+

Hocam Redmi konusunda aşırı haklısınız bu bir bataklık Allah düşen herkesi kurtarsın Redmi Note cihazları aldiğim hafta kasma donma başlıyor kamera ve ekran kalitesinden bahsetmiyorum bile tek iyi yanı ucuz olması.

Fiyat performans hocam Redmi modeller. Parasına göre en iyi performansı veriyorlar fakat kameradan tut hissiyata kadar bomboş telefon. Hep arkadaşlarımda gördüm her elime aldığımda rezilliği hissediyorum.

iPhone 6'dan S21FE geçtim ileride S23 ile yola devam Redmi'ye hayatta girmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı