iPhone 11 alınır mı?

aliefe18

Femtopat
Daha fazla  
13-15k bütçem var telefon almayı düşünüyorum 11-XR-SE3 arasında kaldım. Bu telefonlar arasında kalma nedenim 13-15k fiyata pek temiz 11 bulamamış olmam hangisini almalıyım. Not: Ekran, kamera pek önemli değil şimdiki telefonumun ekranıda çok kötü (Redmi Note 10 5G) fakat batarya önemli 4-5 saat ekran süresi almam lazım zaten günde iki kere takacağım için toplamda 7-8 saat yeterli olur. Sizce hangisini almalıyım. IPhone'den başka bir tek Samsung S serisini alırım. Fakat S21FE ısınma sorunu var deniyor S20FE 2-3 senelik cihaz biraz eski nesil gibi geliyor Ultra almam ekran boyutu aşırı büyük sevmiyorum. Sizce ne almalıyım?

Hayır, alınmaz. A54 5G, S21FE veya Samsung'un öğrenci indirimi ile S23FE.
S21fe ısınma sorunu var deniyor pek alasım gelmiyor açıkcası, s23fe alamam çünkü öğrenci indirimi alamıyorum

Hocam iPhone 11'e galiba güncelleme gelmiş yavaşlıyormuş telefon öyle diyor kullanan arkadaşlar.
Hocam benim arkadaşlardada var gayet akıcı sıkıntısız kullanıyorlar

O rakamlara çıkıldığında kesinlike en az 11 Pro mümkünse 12 alınmalı.
Hocam mümkün değil

iPhone 11'i 2 senedir kullanıyorum memnunum hocam ama artık alınmaz bence.
Neden?

iPhone 11 neredeyse 5 yıllık olacak iPhone alacağım diyorsanız minimum 14 almanızı öneririm. 5 dk önce POCO F4 aldım 12.500 liraya Online mağazada indirimde ayrıca 400 liralık kupon veriyor bakmanızı öneririm.
Hocam 5 yıllık Xiaomi kullanıcısıyım illallah geldi artık ya Samsung yada iphone düşünüyorum

Öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsan S23 FE alabilirsin, Samsung'a özel öğrenci indirimi var.
Hocam öğrenci indiriminden nasıl yararlanılıyor

11 alınmaz. S23FE indirim ile alın.
S23fe indiriminden nasıl yararlanabilirim

Son düzenleme:
S21fe ısınma sorunu var deniyor pek alasım gelmiyor açıkcası, s23fe alamam çünkü öğrenci indirimi alamıyorum

Hocam mümkün değil

Neden?

Hocam 5 yıllık Xiaomi kullanıcısıyım illallah geldi artık ya Samsung yada iphone düşünüyorum

Hocam internete yavaşlama sorunu yazın ios 17 den sonra şarj olmama vb gibi şikayetlerde var.

Hocam mümkün değil

Neden?

1698335523899.png

1698335538935.png
1698335585374.png
1698335594735.png

Siz Düşünün benden bu kadar.

S21FE ısınma sorunu var deniyor pek alasım gelmiyor açıkçası, S23FE alamam çünkü öğrenci indirimi alamıyorum.

Hocam benim arkadaşlardada var gayet akıcı sıkıntısız kullanıyorlar.

Hocam mümkün değil.

Neden?

Hocam 5 yıllık Xiaomi kullanıcısıyım illallah geldi artık ya Samsung'ya da iPhone düşünüyorum.

Hocam öğrenci indiriminden nasıl yararlanılıyor.

S23FE indiriminden nasıl yararlanabilirim?

S21FE kullanıyorum. Oyun dışında ve anormal hava sıcaklıkları (40derece gibi) dışında ısındığını pek hatırlamıyorum.

İllahi iPhone alacağım diye ekran ve ekran süresinden vazgeçmek saçma.

Aynı bütçeye S21 FE alırsan günde 2. şarj istemesi dışında efsane telefon. Kamerası işlemcisi vs harika.

S22 de bakabilirsin o paraya. Redmi tarafına hiç girme paranla rezil oluırsun geçen elime 12 Pro aldım rezalet bir şeydi arayüzü falan kalitesiz ve ucuz olduğunu eline aldığın an anlıyorsun premium hissiyat yok.

S21FE ısınma sorunu var deniyor pek alasım gelmiyor açıkçası, S23FE alamam çünkü öğrenci indirimi alamıyorum.

Hocam mümkün değil.

Neden?

Hocam 5 yıllık Xiaomi kullanıcısıyım illallah geldi artık ya Samsung'ya da iPhone düşünüyorum.

Bizzat ablam kullanıyor vaktinde 11 bin civarına almıştı şu an 20 k civarı. Bende yeni S21FE aldım aradaki fark inanılmaz. Yurt dışında normal fiyatlarda iPhone 11 ile S20 serisi yarışırken Türkiye de iPhone 11 S22 serisi ile yarışıyor o derece uçuk fiyatlara sahip.

O yüzden Android tarafı en mantıklısı. Onuplus 9 Pro tercih edebilirsiniz. S23FE bütçe çıkıp alırsanız pişman olmazsınız bir telefon bir kere alınıyor zaten.

Son düzenleme:

Hocam mümkün değil.

Neden?

Hocam hatta iOS 17 ile kullanıyorum herhangi şarj almama kasma gibi problemler yok ama güncelliğini yakında kaybedecek değmez bütçe var ise minimum 13 tercih ederim bende yakın zamanda değiştireceğim artık 13'e geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı