iPhone 11 mi Samsung S20 mi?

Snapdragon modeli ülkemizde olsaydı S20 alın derdim fakat Exynos işlemcili modeli verilen parayı hiçbir şekilde hak etmiyor. 8000 liraya telefon alıp iki hafta sonra 5 saat ekran süresi alıyorum, telefon güneşten daha sıcak oluyor diye konu açmasını ister misiniz?
En mantıklı argümanı siz vermişsiniz yukarıdakiler gibi Android'e sallamamışsınız bu yüzden sizi tebrik etmekle beraber Exynos çöpünün göz ardı edilebilir bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmıyormuş sanırım öyle duymuştum.

S20 iphone telefonların nesli ile karşılaştırılınca tek düzgün yapabildiği olay işlemci ama diğer her konuda S20 daha üstün işlemci frekans ve çekirdek sayısı konusundada daha iyi.

O değilde kendimiz bile üretmiyoruz. Birini bu kadar sevip diğerini nasıl böyle dışlıyorsunuz kendi malınızı savunur gibi.
Dışladığımız falan yok. Kim iyi ise onu savunuruz markayı değil. Apple'ın yaptıklarını Samsung yapsaydı onu savunurdum.

Samsung kendi işletim sistemini yapana kadar Apple. iPhone X sahibiydim kaybettim telefonumu geçici olarak Samsung S10 kullanıyorum uygulamalar o kadar kötü geliyor ki anlatamam hele snapchat kullanınca telefonu çöpe atasım geliyor kendi kamera uygulaması iyi olabilir belki ama diğer uygulamalarda Android cephesinde 100lerce model olduğu için stabil olmuyor Apple bu konuda en büyük avantaja sahip.

En mantıklı argümanı siz vermişsiniz yukarıdakiler gibi Android'e sallamamışsınız bu yüzden sizi tebrik etmekle beraber Exynos çöpünün göz ardı edilebilir bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Bende her zaman kullanım özgürlüğünden dolayı Android tercih ederim fakat o işlemci bütün her şeyi batırıyor dediğim gibi. Her S20 Exynos modeli sorunlu değil fakat birisinin dünya kadar para harcayıp işi şansa bırakmasını istemem. İkisi arasından iPhone 11 hiç olmadı Android tarafında S10+ veya Note10+ alması daha mantıklı.

Bende her zaman kullanım özgürlüğünden dolayı Android tercih ederim fakat o işlemci bütün her şeyi batırıyor dediğim gibi.
İşlemci konusunda gerçekten haklısınız keşke Google için yapmakta oldukları Exynos SoC gibi kendileri de Mongoose çekirdek yerine ARM kullansalar.
Samsung kendi işletim sistemini yapana kadar Apple.
Bada OS vardı... Artık yok. 🙁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı