iPhone 11 satıp Samsung Galaxy S23 FE geçilir mi?

Tamamdır hocam bütçemi az daha zorlayıp normal S23 alsam üzmez değil mi? Ya da eğer bütçeyi zorlayamazsam S23 FE alsam yine üzer mi iPhone 11'e karşı?

Alacağın tüm cihazlar iPhone 11'den kat be kat iyi çünkü 2024 amiral gemisi seviyesinde cihaz alıyorsun. Bu fiyat segmentinde mutlaka bir şeyden taviz vermen gerekiyor. Pilden taviz verirsen S22 alabilirsin. Yardımcı kameralardan taviz verirsen S23 FE alabilirsin. Veya biraz daha bütçeni arttırıp gerçekten yıllar sonra Samsung'un en sorunsuz en rekabetçi cihazı S23'ü alabilirsin. S22 ile S23 arasında da işlemci verimliliği dolayısıyla pil, lens geçişlerindeki pürüssüzlük ve sinematik mod farkı var. S22'de portre video var ama o sinematiğin karşılığı değil. S22 için söylediğim her şey S23 FE ile S23 arasında da geçerli.

Alacağın tüm cihazlar iPhone 11'den kat be kat iyi çünkü 2024 amiral gemisi seviyesinde cihaz alıyorsun. Bu fiyat segmentinde mutlaka bir şeyden taviz vermen gerekiyor. Pilden taviz verirsen S22 alabilirsin. Yardımcı kameralardan taviz verirsen S23 FE alabilirsin. Veya biraz daha bütçeni arttırıp gerçekten yıllar sonra Samsung'un en sorunsuz en rekabetçi cihazı S23'ü alabilirsin. S22 ile S23 arasında da işlemci verimliliği dolayısıyla pil, lens geçişlerindeki pürüssüzlük ve sinematik mod farkı var. S22'de portre video var ama o sinematiğin karşılığı değil. S22 için söylediğim her şey S23 FE ile S23 arasında da geçerli.

Yani hocam siz o zaman bütçeni arttırıp Samsung Galaxy S23 mü almamı istiyorsunuz?

Samsung S23 128 GB olarak satın alabilirsin.
Hem 120 Hz ekranı kullanmakta çok akıcı ve keyifli olacak senin için.
İşlemci farkı ortada zaten Snapdragon 8 gen 2.

Benim bütçem bu kadar yanılgısına düşüp Samsung S23 FEden yana kullanma tercihini.

Arkadaşlar selamlar, şu an elimde siyah renk, 64 GB iPhone 11 var. Pil sağlığı %93 ve garantisi 30 Ağustos 2025'te bitiyor. Cihaz hiç tamir görmedi ve tertemiz kullanırım; bir çiziği ya da kırığı kesinlikle yoktur. Başlıktan da anlayacağınız üzere elimdeki iPhone 11'i satıp sizce Samsung Galaxy S23 FE'ye geçilir mi? Şu anda MediaMarkt'ta bir kampanya var, yanında 1700 TL'lik Galaxy Buds bedava. Toplam 24.499 TL'ye Samsung Galaxy S23 FE ve Galaxy Buds FE kulaklığını alabiliyorum. Sizce iPhone 11'i satıp değiştireyim mi? Belki zamanla para eklersem normal Samsung Galaxy S23'e de geçebilirim, ama asıl konu S23 FE'ye geçilir mi, iPhone 11'i satıp?

Bir de elimdeki iPhone 11 kaç TL'ye satabilirim?

Özellikleri:

• %93 pil sağlığı.
  • 30 Ağustos 2025'e kadar garantisi var.
  • Kutu, fatura ve garanti belgeleri duruyor.
  • 64 GB.
  • Siyah renk.
  • Hatasız, çiziksiz ve işlem görmedi; telefon hiç çizik bile yok.

Elindeki 64 GB bitik cihaz, tabii ki geçilir.

Ama hocam şu noktayı unutuyorsunuz tıpkı benim gibi iPhone manyakları var günümüzde halada güzel bir Android telefon almak yerine 2.el iPhone 8'ler X'ler XR'lar satılıyor ve daha geçen karşıma çıktı 18k 20k ya iPhone 11 64 GB %80 sağlıklı telefon alanlar var.

O zaman size kalmış hocam benim diyeceğim tek nokta S23 fede alsanız S23'te alsanız daha iyi olur.

Yani hocam siz o zaman bütçeni arttırıp Samsung Galaxy S23 mü almamı istiyorsunuz?

Ben şansım olsa öyle yapardım. Çünkü S23 gerçekten Android tarafındaki nadir eksiksiz cihazlardan biri. Bende aynı düşüncedeydim cihaz seçimi yaparken fakat bütçem o an çıkmadığı için S22 ve powerbank aldım.

Hocam şöyle diyeyim: S23FE kullanan arkadaşım pil performansının rezalet olduğunu söylüyor. Günlük en fazla 6 saat çıkarıyor 100'den 0'a. Bende S23FE alacaktım ancak üniversiteye gideceğim 5 saat ekran süresi aşırı rezalet. Bu yüzden S23 almaya karar verdim zorlayıp. Eğer bu sorun değil diyorsanız ekrandır kamerasıdır işlemcisi gayet güzel hatta fiyatına göre üst segment. Karar sizin.

S23 en uygun fiyat 128 GB https://www.hepsiburada.com/samsung...nt=HBCV00003Z341W&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
S23 FE en uygun fiyat 256 GB.

Kesinlikle aradaki depolama ve fiyat farkına değer. S23 açık ara daha iyi bir işlemciye sahip ve daha süper bir ekranı var neredeyse S23 Ultra ile aynı. Ekran boyu rahatsız etmezse esnet bütçeyi bence. Elindeki telefon 6000TL civarlarına satılır.
S23 ve S23 FE aynı ekranı kullanıyorlar, S23 FE daha büyük bir ekrana sahip, dezavantajı çerçeveleri belli oluyor ekranın. Onun dışında ekran son derece mükemmel.

Telefoncular 15k civarı alıyor iPhone 11'i. Kendiniz biraz daha üstüne satabilirsiniz karar size ait. S23 alabilirseniz çok güzel bir cihaz. Bütçeyi arttırıp alabilirseniz size uzun bir süre idare eder.

Samsung s23 ve s23 fe genel olarak çok iyi cihazlar ve şu anda aşırı fiyat performans ürünü konumundalar.
Sadece Fe biraz kalın ve ağır magazada görüp alın. Ben s23 kullanıyorum baya memnunum.

İphone 11 için buradan fiyat alıp cihazı satabilirsiniz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı