iPhone 11 vs 12 mini

Daha fazla  
Arkadaşlar daha 3 gün oldu alalı ama aklımda mini modeli kaldı. Sizce arada fark var mıdır ya da değer mi geçmeye takas ile 5000TL değerinde fark ödeyip sizce alayim mi? İşlemci daha iyi olduğunu biliyorum ama diğer yönleri için verilir mi sizce? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha 3 gün oldu alalı ama aklımda mini modeli kaldı. Sizce arada fark var mıdır ya da değer mi geçmeye takas ile 5000TL değerinde fark ödeyip sizce alayim mi? İşlemci daha iyi olduğunu biliyorum ama diğer yönleri için verilir mi sizce? Cevaplarınızı bekliyorum.

Mini modeli aklında kalmasın çünkü 12 mini küçük kasa olduğu için basit işlemlerde bile ısınıyor. 11 yerine alacaksan 12 mini yerine 12 almanı tavsiye ederim.

3-4 aydır günlük telefon olarak iPhone 12 mini kullanıyorum pil sağlığı %88 olmasına rağmen 6 saati çok rahat çıkartabiliyor, yani pili küçük şarjı çok hızlı biter diyenlere inanmayın öyle bir şey yok. İkinci olarak Apple'ın kullandığı LCD ekran her ne kadar kaliteli olsa da OLED'in yanında daha sönük kalıyor ben olsam 5K daha verip değiştirirdim.

iPhone 12 mini, iPhone 8'in kasasından bile daha küçük. iPhone 11 kullanıyorsanız 12 mini ye geçmeye değmez. 11 ile devam edin. iPhone 11'den 12'ye bile geçilmez. Ve arada uçuk farklar da yok. 11 sizi tatmin eder. 5000 TL cebinizde kalır.

Üzeri 5000₺ verip zaten normal 12 modeline geçebilirsiniz. 12 Mini'ye geçilmez. iPhone 11'in tek sorunu İPS LCD ekran. Geçeceğim diyorsan iPhone 12'ye geç.

@BehzatAmirim sıfır olarak takasta 5500TL Sayan yok 12 modeli için.

Mini modeli aklında kalmasın çünkü 12 mini küçük kasa olduğu için basit işlemlerde bile ısınıyor. 11 yerine alacaksan 12 mini yerine 12 almanı tavsiye ederim.
PUBG de oynuyorum eğer dediğiniz gibi ısınıyorsa bakmayabilirim o telefona.

Iphone 11'den sonrası para tuzağı.

@BehzatAmirim sıfır olarak takasta 5500TL sayan yok 12 modeli için.

PUBG de oynuyorum eğer dediğiniz gibi ısınıyorsa bakmayabilirim o telefona.

Hocam 12 mini oyun oynuyorsanız alınmaz ekran boyutu sizi üzer, onun yerine 11 le devam etmeniz daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı