iPhone kullandım prize bağlı yaşamadım.Eğer prize bağlı bir ömür geçirmek istiyorsan iPhone 11 uygundur.
iPhone kullandım prize bağlı yaşamadım.Eğer prize bağlı bir ömür geçirmek istiyorsan iPhone 11 uygundur.
Kulaktan dolma bilgiler dışında kaynak?
Size S23 mü iPhone 11 mi desek yine 11 dersiniz. O dediğiniz kafa yapısı sizde var asıl. Hiç Samsung Galaxy A54'ün donanımına baktınız mı merak ediyorum? Eminimki bakmamışsınızdır takmamışsınızdır bile. Barındırdığı işlemci gayet de güçlü.Gene düşük bütçe sorunsalı yüzünden tüm androidciler gömmüşyahu arkadaş iPhone 11 vs A54 diyoruz kurban olayım yani şu karşılaştırmada bile halen Apple kötüleyen adamlar AKP'li dayılar ile aynı kafaya sahiptir ya gerçekten üzülüyorum. Düşük bütçe yüzünden Android kullanmaya mahkum kalmanın mı vemiş olduğu bir hazımsılık bu.
iPhone 14 Pro Max'mi S23'mü? Aralarında ciddi fark var. S23 Diyeceğinden eminim.Bana bariz farkları olan 2 telefon gösterin ben en doğru olanını söylerim.
Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Not: Şu anda Android telefon kullanıyorum.
S23 işlemci açısından çok daha iyi Snapdragon 8 gen 2 samsung'a özel olarak yapılmış olan işlemcisi apple'ın son telefonuna fark atmış. Kamera olarak da neredeyse aynılar ancak gece modunda Samsung öne geçiyor. Ancak işletim sistemi stabilizesi olarak performans olarak iPhone 14 pro max daha iyi.iPhone 14 Pro Max'mi S23'mü? Aralarında ciddi fark var.
Aynen öyle bakın benim tam olarak anlatamayacağım şeyi gerçekten de çok güzel anlattınız. Bundan sonra akılları varsa anlayacaklarını düşünüyorum.A54 ü önermek neden fanboyluk olsun. 4 yıl önceki telefon ve yeni çıkan bir telefonu konuşuyoruz burda. A54 iPhone 11 den daha fazla yazılım güncellemesi alacak. A54 ün 4+1 yıl güncelleme desteği var. Tasarım olarak da gayet güzel duruyor fena sayılmaz. Batarya ve ekran olarak da iPhone 11 den daha iyi. Sizin iPhone her türlü daha iyidir Samsungu ezer şöyle yapar böyle yapar söylemleriniz fanboyluk olmuyor da bu adamın daha mantıklı olanı önermesi neden fanboyluk olsun ki? A54 uzun çok rahat 3-4 yıl sorunsuz götürecek donanıma ve yazılıma sahip. One UI iOS kadar olmasa da gayet verimli ve stabil bir arayüz.
Ben cevap vereyim aynı fiyatta olsalar 14 Pro Max tabi ki ama. 14 Pro Max fiyatına iki tane S23 alınıyor. Sizce hangisi mantıklı olur?iPhone 14 Pro Max'mi S23'mü? Aralarında ciddi fark var. S23 Diyeceğinden eminim.
çok yönlü değerlendirmen lazım 2.el satış konusu vs.S23 işlemci açısından çok daha iyi Snapdragon 8 gen 2 samsung'a özel olarak yapılmış olan işlemcisi apple'ın son telefonuna fark atmış. Kamera olarak da neredeyse aynılar ancak gece modunda Samsung öne geçiyor. Ancak işletim sistemi stabilizesi olarak performans olarak iPhone 14 pro max daha iyi.
Aynen öyle bakın benim tam olarak anlatamayacağım şeyi gerçekten de çok güzel anlattınız. Bundan sonra akılları varsa anlayacaklarını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.