iPhone 12 mini vs 11

Son kullanıcı için 11 daha mantıklı olabilir. Daha düşük çözünürlük, IPS ekran, daha iyi batarya vs. Sonuçta hepsiyle aynı işi yapıyor birçok insan. Ama ben her zaman alabildiğim en güncelini almaya çalışırım.
 
En önemli özellik kamera benim için. 12 Mini'nin mi kamerası daha iyi yoksa 11'in mi? Ekran olarak zaten 12 mini ezip geçiyor biliyorum ama arkadaşım daha önce deneyimlemiş 11, 12 Mini'ye göre çok daha iyi çekiyormuş. Birkaç fotoğraf gösterdi gerçekten de daha iyi gözüküyordu. Hangisinin kamerası daha iyidir acaba?

12 mini tabii ki ama dezavantajları: Küçük ve bataryası tatmin edeceğini sanmıyorum.
 
Kullanan biri olarak yorum yapayım diğer arkadaşlar batarya konusunda çok önyargılı. Elinden düşürmeyip saatlerce oyun oynuyorsan hiçbir telefonun şarjı uzun vadede dayanmaz. 20-80 arası şarj yapıyorum sabah şarj ettiğim telefonu, ertesi gün öğlen saatlerinde şarja takıyorum. 40-45 dakikada istediğim değere ulaşınca çekiyorum. Şarjda çok uzun bekleyen bir telefon değil ve bu da bir avantaj.
 
Arasında kamera farkı olacağını zannetmiyorum 2 side 4K çekim ve gayet iyi fotoğraflar çekiyor kullanıcıya göre degişir küçük telefon istiyorum diyene 12 mini idealdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı