iPhone 12 Pro 2023'te alınır mı?

İphone kullanmak istiyor ve paranız 12 Pro almaya yetiyorsa tabi alınır. Bütçe artırma şansınız varsa 13 Pro hatta 14 Pro daha mantıklı.
Şimdi 12 pro ya yetiyor hocam sadece 15 çıkıcak yakında 12 çokmu eskide kalır?
 
Eskiden iPhone 4S kullanıyordum hiç donma sorunum olmadı ama sonradan Samsung kullandım 1süre sonra donuyor iPhone pahalıda olsa öyle değil
Hocam 11 üstü her İphone alınır. Androidci tayfaya bakmayın. 2018'de çıkan S9 neden 2 güncelleme alıp güncelleme desteği bırakılmış onu cevaplasınlar önce. Bütçeniz zorlanmadan neye yetiyorsa onu alın. 12 Pro alınır. Bütçeniz ne kadar ve Gürcistan'a gitme şansınız var mı ?

Sizin gibiler sayesinde Apple Türkiye pazarında bindirdikçe bindiriyor sizin de kendinizi avutma şekliniz;
Dostum yıllardır Apple Amerika'da ve diğer ülkelerde aynı paradan çıkarıyor, zam yok. Pahalılığın suçlusu Apple yani :D.
 
Hocam 11 üstü her iPhone alınır. Android'ci tayfaya bakmayın. 2018'de çıkan S9 neden 2 güncelleme alıp güncelleme desteği bırakılmış onu cevaplasınlar önce. Bütçeniz zorlanmadan neye yetiyorsa onu alın. 12 Pro alınır. Bütçeniz ne kadar ve Gürcistan'a gitme şansınız var mı?

Maalesef orada ucuz mu?
 
Kesinlikle alınmaz. iPhone 12 Pro parasını haketmiyor. Alabiliyorsanız iPhone 13 Pro alın. Alamam derseniz aynı fiyata iPhone 14 alın geçin. Zaten 60 Hz ekran var. Geriye telefoto kamera kalıyor. Ana kamera sensörü iPhone 12 Pro’nun sensöründen %84 daha büyük. Ön kamera otofokus destekli. Her anlamda daha iyi. Demem o ki alabiliyorsanız iPhone 13 Pro alın. Ama alamam derseniz iPhone 12 Pro yerine aynı fiyata iPhone 14 daha mantıklı.
 
Büyük ihtimalle ikinci el alacaksınız bundan dolayı 0 fiyatından hiç bahsetmiyorum, bütçenize eğer uyuyorsa olabilir veya biraz daha uyguna bulursanız 11 Pro'ya bakın derim (aralarında fiyat farkı yüksek oluyor genelde, biri 12-13'lere gidebilirken öbürü 17-18'e gidebiliyor olması lazım ve aradaki farka değmez yanına Apple Watch alınır).
120 Hz panel olmayacak bunu unutmayın derim iPhone 12 Pro için ancak eğer bununla bir sıkıntınız yoksa tercih edilebilir bir model eskimek olarak 2 sene geçmiş bulunmakta üstünden ancak sıkıntı olmayacaktır gereğinden fazla güçlü bir donanıma sahip olduğu için.
 
Aslında bu konu tamamen sizin ihtiyacınıza göre değişmektedir. Karşılaştırmalar da yapmanızı öneririm bu bağlantıda bir çok önemli noktalara değinilmiş seçim konusunda size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı