FlexArion
Kilopat
Bana bu telefonu verdiklerinde telefon 1000TL falandı. Şu an 2.500 TL hocam yani 5000-6000 TL'lik telefonların değeri aslında 1-2K şu an. Eğer ben böyle bir riske girip alırsam net 5-6 sene kullanırım kaçarı yok diye düşünüyorum bu çöp telefonlarla bile yıllardır süründüysem.
Ek olarak 13 almak isteme sebebim ise almışken en iyisini almak istiyorum her zaman o sebeple. 11 ya da 12 de alabilirim ancak aynı para neredeyse. Şu an tek cazip gelen S21 var 10.000TL fakat Android saçmalıkları aklımdan çıkmıyor. Instagram fotoğraf ve video için arka planda görüntü çeken bir sistem...
Apple alırsanız kafanız rahat olur hocam bunu anlamak için 2013 de çıkan iPhone 5S'in şu anda ki performansı ile bir diğer 2013 de çıkan Android'in amiral gemisi dedikleri herhangi bir telefon ile karşılaştırabilirsiniz. Eğer krediyi ödemekte güçlük çekmem her ay rahat bir şekilde ödeyebilirim derseniz iPhone 13 gayet iyi bir seçenek, ben güncel olarak iPhone 12 Pro Max kullanmaktayım gayet memnunum bundan önce de 11 Pro vardı ondan önce de iPhone 7 Plus Android kullanan tonla arkadaşım var hem Instagram hem diğer uygulamalar olsun genelde illaki bir problem çekiyorlar. Apple'dan şaşmayın. Bunlar benim şahsi fikirlerim andorid sever arkadaşlarım eleştiri yapmak ister ise düzgün bir dille yaparsa çok memnun olurum.