iPhone 13 Mini vs 14 Pro

Özellikle yolda yürürken ya da yatarken telefonu tek elle kontrol etmeyi seviyorsanız iPhone 13 mini mükemmel. İki telefonu da mağazada inceleyin. Tam olarak kavrayıp baş parmağınız ekranın en uzak köşesine (çapraz) yetişebiliyor mu bakın. Muhtemelen iPhone 14 Pro’da yetişmeyecektir. iPhone 13 mini’de ise yetişeceği için sağlayacağı mobilite kusursuz olacaktır.

Özellikle yolda yürürken ya da yatarken telefonu tek elle kontrol etmeyi seviyorsanız iPhone 13 mini mükemmel. İki telefonu da mağazada inceleyin. Tam olarak kavrayıp baş parmağınız ekranın en uzak köşesine (çapraz) yetişebiliyor mu bakın. Muhtemelen iPhone 14 Pro’da yetişmeyecektir. iPhone 13 mini’de ise yetişeceği için sağlayacağı mobilite kusursuz olacaktır.
Evet 14 PRO'da yetişmiyor hocam o konuda 13 mini tam bir 5S gibi ele cuk oturuyor.

Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ediyorum şu anda 14 Pro'ya yakınım fakat yorumlarınızda aradaki uçurum fiyat farkını da göze alarak tavsiye verirseniz memnun olurum :)
14 Pro: 42 bin TL.
13 mini: 25 bin TL.

Senin için 120Hz ekran hızı, günü çıkaran batarya, ideal boyutta üst düzey kalite sunan bir ekran, always on display, kamerada RAW çekim gibi profesyonelleri ilgilendiren unsurlar önemli ise 17k fazla verip 14 Pro almalısın. Senin için cepte rahat taşınabilen, yeterli kamera performansı sunan, fiyatı uygun bir cihaz önemli ise 13 mini almalısın.

Sizin için mobilite mi daha önemli yoksa daha iyi ekran, kamera ve pil mi? Mobilite önemliyse iPhone 13 mini, daha gelişmiş özellikler önemliyse iPhone 14 Pro.

Hocam aslında başta bende mobilite önde gelir üstte de belirttiğim gibi lakin 14 Pro'daki özellikleri gördükten sonra boyuttan taviz verip ona geçeceğim gibi duruyor kafamda. Arada da 17 bin TL fiyat farkı var bir yönden de o düşündürüyor.

@KİNGSEMİH Kullanım amacınız nedir? Yardımcı olacağım.

Hocam ben gündelik kullanıcıyım yani öyle aman aman fotoğraf çeken veya oyunlar oynayan biri değilim. Sosyal medya arama video izleme ve 1 günü rahat çıkaran bir batarya bana kâfi özünde tabii boyut da önemli. Şimdi bu açıdan bana 13 mini hitap ediyor. Fakat aldığım cihazı uzun seneler kullanıyorum ve çok daha özellikli bir telefonu alıp önüme bakmak da istiyorum bir yönden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı