iPhone 13 pili hızlı bitiyor

Kullandım boşa para. Xiaomi kullanıyorum gayet memnunum

Tamam hocam siz kullanın. Deneyimlerime dayanarak önermiyorum. Şu an size bu cevabı bile Xiaomi'den yazıyorum ve işkence gibi geliyor. Klavyesi bile kasıyor telefonun :D
 
Gayet normal. Benim ablamda da var oyun bile oynamamasına rağmen 5 saat zor görüyor.

80-20 aralığında kullanmama rağmen 5 saat alabiliyorum. Tamamen o kadar düşük bir değer alması normal değil. 7-10 saat arası bi' batarya ömrü var.

Kullandım boşa para. Xiaomi kullanıyorum gayet memnunum

Boşa para konusunda katılıyorum, video performansı hariç denk Samsung'lardan extrası yok. Satıp s23 almak istiyorum çok yakın fıyatlarda olursa. Ancak Xiaomi... Memnun olmanız şans eseri. Bütçe kısıtılı olmadığı sürece alınacak bir marka değil.
 
80-20 aralığında kullanmama rağmen 5 saat alabiliyorum. Tamamen o kadar düşük bir değer alması normal değil. 7-10 saat arası bi' batarya ömrü var.

Boşa para konusunda katılıyorum, video hariç denk Samsung'lardan extrası yok. Ancak Xiaomi... Memnun olmanız şans eseri. Bütçe kısıtılı olmadığı sürece alınacak bir marka değil.

Dediğiniz gibi test videolarında da 8 saate çıkıyor kullanım ömrü. Demek ki benim ablamın pilinde veya ayarlarında bir sorun var.
 
Valla iphone 11 kullanıyordum, sanırsam kronik arıza vardı 8 ayda %87 ye düştü pil sağlığı imkan oluşturdum, iphone 13 aldım ve gayet memnunum akşam mesela 21.03’de şarjdan çıkarmışım %87 iken genelde 30 80 90 arası şarj kullanıyorum 6 saat 46 dk ekran sürem olmuş ve şarjım hala %51. Ben memnunum işin özü. Androidde kullanmam yani. Her cihazı kullanmış biri olarak. Iphone candır.
 
İyi günler, ben 1 hafta önce iPhone 13 aldım. Lakin pili normal tüketimde hızlı bitiyor, her 8-10 dakikada pili gidiyor. Normal midir? Bütün çözümleri denedim fakat olmuyor sarjı halen hızlı bitiyor.
iOS sürümüm 16.3

8-10 dakikada pil düşme olayı kullanımsa normal. YouTube'da iOS 16 pil ayarları videoları var. O videoları izleyip gerekli ayarları yaparak bataryayı daha iyi bir seviyeye getirebilirsin.
 

Geri
Yukarı