iPhone 13'ten S23'e geçtikten sonra düşünceler

Hayırlı olsun hocam çok doğru karar vermişsin. Çağ atladığını düşünüyorum. Apple'ın düz modelleri zaten aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serilerinden bile pahalı. Düz seri amiral gemilerinde Samsung rakipsiz. Bu arada şu an iPhone 13'ü satıp S24 aldın ama bir sonraki telefon değiştirdiğinde S23'ü satıp anca iPhone 12 alabileceksin o günün parasıyla😄

Teşekkürler olsun satmayız bizde tepe tepe kullanırız ama haklısın Apple direkt satılıyor hem de kayıpsız aksama ilana koydum sabah param elimdeydi.

Hocam DxOMark skorlari cok saglikli olmuyor fakat genel olarak katiliyorum size.
Yani bende körü körüne skorlara sarılmıyorum en iyisi eline alıp kendin deneyimlemek düşüncem de her telefonun kendine özgü birbirlerini geride bırakan özellikleri var körü körüne birine sarılmamak lazım arkadaş fazla abartıyor biraz daha geniş bakış açılı olup sağlıklı düşünmesi lazım ben buna taktım. Yoksa yazılım olarak Google savunurum ekran olarak Samsung derim xiomi laica lensleri bence gayret güzel iş yapıyor Apple a gelirsek işlemcisi A18 gayet güçlü yazılımı gayet stabil kötü demiyoruz zaten ama pro modele para baymadikca parasının hakkını veren bir telefon değil ki pro modelleri bile o parayı bence haketmiyor zaten Apple da işlemci mühendislerini Snapdragon a kaptırmış ilerde daha gelişmiş ve Apple işlemcileri gibi daha yüksek verimli sağlam işlemciler göreceğiz gibi zaten 8 gen serisi baya iyiken daha iyi olacaktır .

Yani bende körü körüne skorlara sarılmıyorum en iyisi eline alıp kendin deneyimlemek düşüncem de her telefonun kendine özgü birbirlerini geride bırakan özellikleri var körü körüne birine sarılmamak lazım arkadaş fazla abartıyor biraz daha geniş bakış açılı olup sağlıklı düşünmesi lazım ben buna taktım. Yoksa yazılım olarak Google savunurum ekran olarak Samsung derim Xiaomi laica lensleri bence gayret güzel iş yapıyor Apple'a gelirsek işlemcisi A18 gayet güçlü yazılımı gayet stabil kötü demiyoruz zaten ama Pro modele para baymadikca parasının hakkını veren bir telefon değil ki Pro modelleri bile o parayı bence hak etmiyor zaten Apple da işlemci mühendislerini Snapdragon'a kaptırmış ileride daha gelişmiş ve Apple işlemcileri gibi daha yüksek verimli sağlam işlemciler göreceğiz gibi zaten 8 gen serisi bayağı iyiken daha iyi olacaktır.

Haklisiniz hocam dolar bazinda guzel fiyati olsa da ulkemizde ekosistem harici bence de alinmamali ya ekosistem bozmamak icin ya da cok paraniz oldugu icin alabilirsiniz bir telefona 100k vermek normal degil.

Hocam DxOMark skorlari cok saglikli olmuyor fakat genel olarak katiliyorum size.

Yani bende körü körüne skorlara sarılmıyorum en iyisi eline alıp kendin deneyimlemek düşüncem de her telefonun kendine özgü birbirlerini geride bırakan özellikleri var körü körüne birine sarılmamak lazım arkadaş fazla abartıyor biraz daha geniş bakış açılı olup sağlıklı düşünmesi lazım ben buna taktım. Yoksa yazılım olarak Google savunurum ekran olarak Samsung derim Xiaomi laica lensleri bence gayret güzel iş yapıyor Apple'a gelirsek işlemcisi A18 gayet güçlü yazılımı gayet stabil kötü demiyoruz zaten ama Pro modele para baymadikca parasının hakkını veren bir telefon değil ki Pro modelleri bile o parayı bence hak etmiyor zaten Apple da işlemci mühendislerini Snapdragon'a kaptırmış ileride daha gelişmiş ve Apple işlemcileri gibi daha yüksek verimli sağlam işlemciler göreceğiz gibi zaten 8 gen serisi bayağı iyiken daha iyi olacaktır.

iPhone stabilitesi, iOS performansı, güncelleme desteği vs. Hikayeleri anlatan kaç kişiye sorduysam hepsinden aynı cevabı aldım. Telefon aynı kalacak, ancak arkasındaki elma logosu yerine Vestel yazacak alır mısın diye. Hepsi almam dedi. Yani aslında alanların neredeyse tamamı arkadaki elma logosu için alıyor. Ancak logoya para vermek mantıklı bulunmadığı için yok eko sistem, yok iOS yok performans diyorlar. Şirket telefonu olarak bize 2-3 yılda bir iPhone veriyorlar. Koydum çekmeceye, MI13 Ultra ile doya doya fotoğraf çekiyorum.

iPhone stabilitesi, iOS performansı, güncelleme desteği vs. Hikayeleri anlatan kaç kişiye sorduysam hepsinden aynı cevabı aldım. Telefon aynı kalacak, ancak arkasındaki elma logosu yerine Vestel yazacak alır mısın diye. Hepsi almam dedi. Yani aslında alanların neredeyse tamamı arkadaki elma logosu için alıyor. Ancak logoya para vermek mantıklı bulunmadığı için yok eko sistem, yok iOS yok performans diyorlar. Şirket telefonu olarak bize 2-3 yılda bir iPhone veriyorlar. Koydum çekmeceye, MI13 Ultra ile doya doya fotoğraf çekiyorum.
Ayarlarda reklam görmeye devam.

Ayarlarda reklam görmeye devam.

Kardeşim markaları kotulemeyi biraksanda biraz objektif olsan adamın cihazı Redmi mi alt marka mı adam Xiaomi Mi 13 Ultra demiş sen hangi Apple dünyasında yaşıyorsan az uzaklaş hava al şu forumda daha fan boyunu görmedim.

iPhone stabilitesi, iOS performansı, güncelleme desteği vs. hikayeleri anlatan kaç kişiye sorduysam hepsinden aynı cevabı aldım. Telefon aynı kalacak, ancak arkasındaki elma logosu yerine Vestel yazacak alır mısın diye. Hepsi almam dedi. Yani aslında alanların neredeyse tamamı arkadaki elma logosu için alıyor. Ancak logoya para vermek mantıklı bulunmadığı için yok eko sistem, yok iOS yok performans diyorlar. Şirket telefonu olarak bize 2-3 yılda bir iPhone veriyorlar. Koydum çekmeceye, MI13 Ultra ile doya doya fotoğraf çekiyorum.

Ekosistem ihtiyaciniz olmayabilir fakat Apple'in ekosistemi acik ara en iyi.

Ekosistem ihtiyaciniz olmayabilir fakat Apple'in ekosistemi acik ara en iyi.

AirPods Pro 2.Nesil, iPad M4 işlemcili ve iPhone telefonum var. Bunlara alternatif Xiaomi telefon, Honor, Vivo ve Lenovo tablet, Oppo Air Pro kulaklığım var. Apple eko sistem ihtiyacım yok. PC olarak Windows ve Linux kullanıyorum. Diğer ürünlerde de Apple olmayan modelleri daha çok kullanıyorum. Özellikle fotoğraf çekmeyi seven biri olarak Vivo X100 Ultrayı kullandıktan sonra, kolay kolay IPhone'a geçeceğimi sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı