iPhone 14 alınır mı?

Bütçe
50000
S24u çok kaba geliyor bana. En iyisi mağazada denemesi.

Hocam bence de kaba denebilecek bir cihaz ancak kamera olarak plus/düz modellerden bariz önde. Kamera önemliyse katlanılması gerek

Hocam kamera çok önemli de bütçe biraz benden bağımsız öyle söyleyim belki bir lat modeli olabilir S24 Plus falan

Kamera olarak S23 Plus'da alsanız, S25 Plus'da alsanız, S24Plus'da alsanız hatta düz modelde alsanız ISP farkı dışı hemen hemen aynılar hocam. Farkı ancak Ultra ile fark edersiniz. S24+ ile S25 arasında ise ekran, batarya önemliyse S24+, işlemci önemliyse S25 alın. S24+ bir de bir tık daha iyi soğutmaya sahip.

Peki kulak üstü kulaklıklar yok mu? Herkes kulak içi demiş de S25 42K, geriye 10K'lık bir bütçe kalıyor.
Kulakiçi önerme sebebimiz ekosistem olması aslında.

Peki kulak üstü kulaklıklar yok mu herkes kulak içi demişte S25 42K geriye 10klık bir bütçe kalıyor.

Buds 3 Pro ile çok iyi çalışır. Ama kulak üstü istiyorsan o ayrı onun için başka konu açabilirsin.

Hocam bence de kaba denebilecek bir cihaz ancak kamera olarak plus/düz modellerden bariz önde. Kamera önemliyse katlanılması gerek.

En iyisi mağazada denemesi. Ben sevmem ama o sevebilir. Kişisel tercih.

Hocam bence de kaba denebilecek bir cihaz ancak kamera olarak plus/düz modellerden bariz önde. Kamera önemliyse katlanılması gerek.

Kamera olarak S23 Plus'da alsanız, S25 Plus'da alsanız, S24Plus'da alsanız hatta düz modelde alsanız ISP farkı dışı hemen hemen aynılar hocam. Farkı ancak Ultra ile fark edersiniz. S24+ ile S25 arasında ise ekran, batarya önemliyse S24+, işlemci önemliyse S25 alın. S24+ bir de bir tık daha iyi soğutmaya sahip.

Kulak içi önerme sebebimiz ekosistem olması aslında.

Bu ekosistem dediğimiz şey ne tam olarak? Ben hiç ayırt etmeden tüm cihazlarda tüm kulaklıkları bağlıyorum. Şu an evde Marshall major 4 ve JBL 670 var, ikisini de telefonumda çok kullandım. Şu an birisi abimde diğeri bozuldu. Ondan tekrar alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android düşünürsen Honor Magic 7 Pro bakabilirsiniz. 14'den daha iyi.

S22 ile Buds FE kullanıyorum. S22 de çok daha iyi ses veriyor ve pop up bile çıkıyor. Ayrıca Samsung tablet gibi ekosistemi geliştirirseniz avantajları var. Yani S25 ile Buds 3 Pro kullanırsan çok daha iyi ses kalitesi alacaksın.

Hocam alırsanız 16 alın dediniz de, 16 hakkında çok fazla olumsuz yorum var. Neden 16?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alıranız 16 alın dediniz de 16 hakkında çok fazla olumsuz yorum var neden 16.

15 hakkında daha fazla olumsuz yorum gördüm. Kamera olarak S25'ten bazı yönleri daha iyi olabiliyor. Fiyatını "neredeyse" hak ediyor. 15'te ısınma sorunları ile karşılaşan çok gördüm.

Ben kullanıyorum ve mükemmel bir cihaz. Kaba fakat alışınca çok lüx duruyor.

Kendisinin tercihi. Mağazadan deneyebilir.

Bu ekosistem dediğimiz şey ne tam olarak ben hiç ayırt etmeden tüm cihazlarda tüm kulaklıkları bağlıyorum şu an evde Marshall major 4 ve JBL 670 var ikisini de telefonumda çok kullandım şu an birisi abimde diğeri bozuldu ondan tekrar alacağım

Hocam o JBL falan 3.taraf markalar onlarda sorun olmaz. Ekosistem aynı markanın ürünlerini eşlemeniz gibi bir şey, örneğin Samsung ekosistemi kurarsanız(Samsung telefonu, kulaklığı hatta zamanla isterseniz saati) avantaj olarak Samsung'un kendine özel olan SSC codec versiyonundan faydalanabilirsiniz(kullanabileceğiniz daha üst bir codec neredeyse yok denebilir mobil anlamda) ek olarak kulaklık ile telefon daha uyumlu, hızlı çalışır ve bağlanır gibi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı