iPhone 14 alınır mı?

Bütçe
50000
Hocam bütçe 55 bin ise, kulaklık silikonlu isteniyorsa ve kamera aşırı önemliyse ekosistem yapmak isterseniz kesinlikle S24 Ultra ve Buds 3 Pro alın derim. S24U 54,5 bantlarında mevcut. Kulaklıkta 4,5 bantlarında. Bütçeyi 4bin aşıyor ama sizin için yapılabilecek en iyi ikili ekosistem budur. Bir üstü yok diye düşünüyorum. Buds 3 Pro'da sorunlu seri denk gelmezse(ki kalmadı diye biliyorum) zaten kalitesi malum. S24 Ultrada bu bütçedeki en iyi kameralı cihazlardan, geçen sene modeli olmasına rağmen bu senenin amiralleriyle denkleşiyor hala.

Hocam bütçe 55 bin ise, kulaklık silikonlu isteniyorsa ve kamera aşırı önemliyse ekosistem yapmak isterseniz kesinlikle S24 Ultra ve Buds 3 Pro alın derim. S24u 54,5 bantlarında mevcut. Kulaklıkta 4,5 bantlarında. Bütçeyi 4bin aşıyor ama sizin için yapılabilecek en iyi ikili ekosistem budur. Bir üstü yok diye düşünüyorum. Buds 3 Pro'da sorunlu seri denk gelmezse(ki kalmadı diye biliyorum) zaten kalitesi malum. S24 ultrada bu bütçedeki en iyi kameralı cihazlardan, geçen sene modeli olmasına rağmen bu senenin amiralleriyle denkleşiyor hala.

Hocam kamera çok önemli de, bütçe biraz benden bağımsız öyle söyleyim. Belki bir alt modeli olabilir S24 Plus falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe 55 bin ise, kulaklık silikonlu isteniyorsa ve kamera aşırı önemliyse ekosistem yapmak isterseniz kesinlikle S24 Ultra ve Buds 3 Pro alın derim. S24u 54,5 bantlarında mevcut. Kulaklıkta 4,5 bantlarında. Bütçeyi 4bin aşıyor ama sizin için yapılabilecek en iyi ikili ekosistem budur. Bir üstü yok diye düşünüyorum. Buds 3 Pro'da sorunlu seri denk gelmezse(ki kalmadı diye biliyorum) zaten kalitesi malum. S24 ultrada bu bütçedeki en iyi kameralı cihazlardan, geçen sene modeli olmasına rağmen bu senenin amiralleriyle denkleşiyor hala.

S24u çok kaba geliyor bana. En iyisi mağazada denemesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı