iPhone 14 alınır mı?

Bütçe
50000
Hocam o JBL falan 3.taraf markalar onlarda sorun olmaz. Ekosistem aynı markanın ürünlerini eşlemeniz gibi bir şey, örneğin Samsung ekosistemi kurarsanız(Samsung telefonu, kulaklığı hatta zamanla isterseniz saati) avantaj olarak Samsung'un kendine özel olan SSC codec versiyonundan faydalanabilirsiniz(kullanabileceğiniz daha üst bir codec neredeyse yok denebilir mobil anlamda) ek olarak kulaklık ile telefon daha uyumlu, hızlı çalışır ve bağlanır gibi gibi.

Ha anladım teşekkürler.

15 hakkında daha fazla olumsuz yorum gördüm. Kamera olarak S25'ten bazı yönleri daha iyi olabiliyor. Fiyatını "neredeyse" hak ediyor. 15'te ısınma sorunları ile karşılaşan çok gördüm.

Kendisinin tercihi. Mağazadan deneyebilir.

En son S24 FE'ye karar verip aldık işlemciyle ilgilenmiyorum fazla, sadece resim video gibi şeylerle ilgileniyorum o yüzden kalan 12 bin liralık kısmın birazıyla bilgisayarımı güçlendirip kalan kısmıyla da kulaklık alacağım.

Hocam o JBL falan 3.taraf markalar onlarda sorun olmaz. Ekosistem aynı markanın ürünlerini eşlemeniz gibi bir şey, örneğin Samsung ekosistemi kurarsanız(Samsung telefonu, kulaklığı hatta zamanla isterseniz saati) avantaj olarak Samsung'un kendine özel olan SSC codec versiyonundan faydalanabilirsiniz(kullanabileceğiniz daha üst bir codec neredeyse yok denebilir mobil anlamda) ek olarak kulaklık ile telefon daha uyumlu, hızlı çalışır ve bağlanır gibi gibi.
Son karar S24 FE'de kesinleştim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı