iPhone 14 alınır mı?

@Asil Y piyasadan ucuz mu dalga geçiyor olmalısın?

Screenshot_20250819_185949.jpg

Dostlar birincisi olduğunuz yerin piyasası etkiliyor biraz da tanıdıktan alıyorum öyle çok tanıdık değil de yine de bir sıkıntısı yok dedi pil 96 istediğin yere göster hiçbir sıkıntısı yok dedi bir de çift SIM olduğu için almak istedim.

Kesinlikle alınır bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Şeffaflaşma çok önemli değil ama diğer özelliklerinede bir bak pil sağlığı ekran vs.

Değişen yok pil 96 ama IPhone'larda böyle şeffaflasma oluşuyor mu ona biraz şüphe duydum.

Dostlar birincisi olduğunuz yerin piyasası etkiliyor biraz da tanıdıktan alıyorum öyle çok tanıdık değil de yine de bir sıkıntısı yok dedi pil 96 istediğin yere göster hiçbir sıkıntısı yok dedi bir de çift SIM olduğu için almak istedim.

Değişen yok pil 96 ama IPhone'larda böyle şeffaflasma oluşuyor mu ona biraz şüphe duydum.

96 ise büyük ihtimal değişmiş pil.

Değişen yok ve 96, şüpheli geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı