Kesinlikle alınır bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Şeffaflaşma çok önemli değil ama diğer özelliklerinede bir bak pil sağlığı ekran vs.
Dostlar birincisi olduğunuz yerin piyasası etkiliyor biraz da tanıdıktan alıyorum öyle çok tanıdık değil de yine de bir sıkıntısı yok dedi pil 96 istediğin yere göster hiçbir sıkıntısı yok dedi bir de çift SIM olduğu için almak istedim.
Değişen yok pil 96 ama IPhone'larda böyle şeffaflasma oluşuyor mu ona biraz şüphe duydum.
Değişen yok ve 96, şüpheli geldi.Dostlar birincisi olduğunuz yerin piyasası etkiliyor biraz da tanıdıktan alıyorum öyle çok tanıdık değil de yine de bir sıkıntısı yok dedi pil 96 istediğin yere göster hiçbir sıkıntısı yok dedi bir de çift SIM olduğu için almak istedim.
Değişen yok pil 96 ama IPhone'larda böyle şeffaflasma oluşuyor mu ona biraz şüphe duydum.
Değişen yok ve 96, şüpheli geldi.
96 ise büyük ihtimal değişmiş pil.
Hocam pili değişmiş olsun sorun yaratır mı ki.
Şimdi ikinci el piyasasında uyarı da kaldirabiliuorlar neye güveneceğiz ki.
Orijinal değilse sorun yaratır. Performans gibi.Hocam pili değişmiş olsun sorun yaratır mı ki.
Şimdi ikinci el piyasasında uyarı da kaldirabiliuorlar neye güveneceğiz ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.