iPhone 14 alınır mı?

Bütçe
40000-45000
Geçen yıl iPhone 13'ten 16'ya geçtim aralarında tatmin edici bir fark yok ondan dolayı 13 serisini gönül rahatlığıyla önerebilirim yük altında biraz fazla ısınması dışında bir sorunu yok. 14'ü bizzat deneyimleyemediğim için net bir yorum yapamam ama ısınma problemi onda da duyduğum kadar var. Ek olarak 13 ile 14'ün işlemcisi bile aynı zaten aralarında 1 GPU fark var.

Dostum telefon almakla ekosistem kurmayı nasıl bir tutabildin? Anlatsana onu bir? Farklı işletim sistemi, farklı optimizasyon, farklı kulanış biçimi direk değişiyor zaten ekosistem kurmak ayrı iPhone telefona geçmek istemek ayrı. Adam değişiklik istiyor Apple Watch, MacBook, AirPods, cam silem bezi:) alacağım demiyor.

Dostum güncelleme ve özellik bakımından 15 bak derim. 14 Pro vesaire temiz bir şey bulursan kaçırma.
13 pro/max vesaire gayet yeter ama ileride pişman olabilirsin. Almışken düzgün bir şey al.

15 bakarım 14 altına düşmek içime sinmiyor kendim çalışıp alacağım için iyi bir şey almak istiyorum aile desteği falan olmadan olursa birkaç bin lira falan alırım en fazla.

Eski. En dusuk 16e bak.
16e 2x zoom yapıyor hoşuma gitmiyor 5x bile olsa zoom yapsın istiyorum

Eski. En dusuk 16e bak.

16e 2X Zoom yapıyor hoşuma gitmiyor 5X bile olsa Zoom yapsın istiyorum.

Eski. En dusuk 16e bak.

16e 2X Zoom yapıyor hoşuma gitmiyor 5X bile olsa Zoom yapsın istiyorum.

15 ile 16 çok daha iyi olur tabii ki ama bütçe maksimum 14'e yetiyor diye düşündüm.

15 alabilirim sanırım 16 çok üst benim için.

Knk bence alınır 60hz ekran diye kötülüyorlar ama hiçbir video film 120fps ile çekilmez anca ana ekranda kullanırken ve uygulamalarda veya oyunlarda 120hz in tadını çıkartırsın.paran varsa 14 pro alabilirsin ama yoksa dert etme kamerası iyi işlemci iyi kasmaz donmaz 5 6 yıl rahat kullanırsın iphone kalitesi herzaman farklı olur.sakın androide geçiş yapma.android tarafı iyi bir ilerleme kat etse de apple marka telefonlar herzaman onlardan daha iyi bir noktada.

Kanka bence alınır 60Hz ekran diye kötülüyorlar ama hiçbir video film 120FPS ile çekilmez anca ana ekranda kullanırken ve uygulamalarda veya oyunlarda 120Hz in tadını çıkartırsın. Paran varsa 14 Pro alabilirsin ama yoksa dert etme kamerası iyi işlemci iyi kasmaz donmaz 5 6 yıl rahat kullanırsın iPhone kalitesi her zaman farklı olur. Sakın Android'e geçiş yapma. Android tarafı iyi bir ilerleme kat etse de Apple marka telefonlar her zaman onlardan daha iyi bir noktada.

Android'den geçeceğim zaten Apple dünyasını keşfetmek istiyorum o yüzden Android önermezseniz sevinirim diye yazdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı