Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Nereden alacaksınız? Almışken 15 Pro Max alın. Alternatif olarak S24U çıkacak beklenebilir veya çok daha F/P olan S23U var.
Kendimde kullanmaktayım ve beklediğinizden daha iyi sonuç alacağınızı temin ederim. Kamera açısındanda önemli demişsiniz kamera performansı da muazzam kesinlikle tercih edebilirsiniz.
yd cihaz alıcağım icin 15 pro için bütcemi aşıyor maalesefApple iPhone 14 serisini 1 senede gömdü zaten yapay zeka desteğinden mahrum kalacak bir modeli almayın ileride çok sıkıntı yaşarsınız.
YD 14 Pro ile 15 Pro arasında çok bir fark yok diye biliyorum hocam.yd cihaz alıcağım icin 15 pro için bütcemi aşıyor maalesef
peki yd almamı önerirmisiniz?YD 14 Pro ile 15 Pro arasında çok bir fark yok diye biliyorum hocam.
Hocam bu tamamen size bağlı bir durum. 4 + 4 ay kullanacaksınız ve geri kalan 4 ay ise farklı bir telefon ile iletişim kuracaksınız. Ben sizin yerinizde olsam bu 4 + 4 ay süre boyunca para toplardım 8.ayın sonunda İmei kayıt ücretini öderdim öyle kullanırdım hem de telefon YD'de olmazdı artık. @KİNGSEMİH hocam da buradaysa daha iyi anlatır size.peki yd almamı önerirmisiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.