iPhone 14 Pro Max alınır mı?

iPhone 14 Pro Max alınır. Hatta üstüne 3 5 daha koyup iPhone 15 Pro Max alın. Üzülmezsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır olarak alınmaz, 5K ucuza 15 Pro Max, 9K ucuza 15 Pro var. S23 Ultra'nın kamerası 14 Pro'dan daha iyi, 15 Pro ile rekabetçi bu arada. Globalde benzer fiyatlara satılmasına karşın TR'de bayağı daha ucuz, paranızı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız S23 Ultra tercih edin, S24 Ultra'da bekleyebilirsiniz.

Kendimde kullanmaktayım ve beklediğinizden daha iyi sonuç alacağınızı temin ederim. Kamera açısındanda önemli demişsiniz kamera performansı da muazzam kesinlikle tercih edebilirsiniz.

Hocam merhaba yurt dışı mı kullanıyorsunuz eğer yurt dışı kullanıyorsanız iPhone 14 Pro yurt dışı alacağım önerir misiniz?

Apple iPhone 14 serisini 1 senede gömdü zaten yapay zeka desteğinden mahrum kalacak bir modeli almayın ileride çok sıkıntı yaşarsınız.

peki yd almamı önerirmisiniz?
Hocam bu tamamen size bağlı bir durum. 4 + 4 ay kullanacaksınız ve geri kalan 4 ay ise farklı bir telefon ile iletişim kuracaksınız. Ben sizin yerinizde olsam bu 4 + 4 ay süre boyunca para toplardım 8.ayın sonunda İmei kayıt ücretini öderdim öyle kullanırdım hem de telefon YD'de olmazdı artık. @KİNGSEMİH hocam da buradaysa daha iyi anlatır size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı