Madem o telefonun fiyatı nedir? 3GS de amiral gemisiydi. Çok eski bir amiral gemisiyle şimdinin orta segmenti karşılaştırılabilir. Aynı fiyata S8 ve a22 bulduğunuzu varsayalım. Karşılaştırır mısınız?Amiral gemisi segmentindeki iPhone ile orta segment Android'i kıyaslamak? Bu işten anlamadığınızın kanıtı...
Bak dostum, kullanım ömrü uygulama desteği değil, öyle olsa bile bu konuda Android daha avantajlı.iOS 12 de kalan iPhone 5SE zamanında YouTube yüklediyseniz hala akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor. Babaannemde var birane. Desteğini yitireli 4 yıl olmasına rağmen hala Facebook WhatsApp Messenger subway surfers Discord çalıştırabiliyor. gerek yok. Her iki markanın fanboyuna da laf anlatamazsınız.
Bu sekilde siyrilamazsin dostum, 6S ile 3GS bir degil. Apple'da A22 donaniminda low-end cihaz uretseydi S6 modeli ondan daha iyi olacakti.Madem o telefonun fiyatı nedir? 3GS de amiral gemisiydi?
Bak dostum, kullanım ömrü uygulama desteği değil, öyle olsa bile bu konuda Android daha avantajlı.
WhatsApp, Android mertebesinde 2015 yılında duyurulan Android 5'e destek verirken iOS tarafında 2018'de çıkan iOS sürümüne destek veriyor, Discord'da ayni sekilde. Ayrica zamanında 700 dolara satılan 6S ile 200 dolarlık Low-end Samsung cihazi karsilastirmissin, nereye varmaya calisigini anlamis degilim.
Bu sekilde siyrilamazsin dostum, 6S ile 3GS bir degil. Apple'da A22 donaniminda Low-end cihaz uretseydi S6 modeli ondan daha iyi olacakti.
@irsuya, boş verin hocam. Bu arkadaşa doğruları göstermek, deveye hendek atlatmak ile bir...
Güya kendisini iPhone düşmanı olarak nitelendiriyor, ancak ben böyle iPhone Fanboy'u görmedim daha önce. Yok 6S - 5S - A22 kıyaslamaları vesaire, kendi de ne yaptığını bilmiyor sanırım.
6S in fiyatı şu an A22'den çok daha ucuz![]()
2013 de çıkan hangi Android amiral gemisi kaldırıyor uygulamaları?
Android cihazlar hızlı yavaşlıyor bunu kendimde S9 ile birlikte deneyimledim. Deneyimli birine deneyimlemeden bir şey anlatmaya çalışmayın.
14 Pro max> S23 Ultra.
Bu beni baglamaz dostum. 3. taraf saticilar random fiyata koyalim satilirsa satilsin kafasinda. Dedigim gibi globalde 6S zamaninda 700 dolardan satilan bir amiral gemisiyken A22 dedigin cihaz 150-200 dolarlik Low-end bir cihaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali.
Note 3, 5S'e yuklenebilen cogu yazilimi kaldirabiliyor. Dedigim gibi uygulama destegi konusunda Android cok daha avantajli, inkar etmeye devam etmek yerine teker teker Instagram, Snapchat, WhatsApp gibi yazilimlarin destek verdigi iOS ve Android surumune bakabilirsin. Onceden satin alimla destegi kesilen uygulamalari kullanabiliyorum dersen de Note 3'un Custom ROM avantaji var.
Dostum daha once S7 Edge, S8+, S9+, S10+, iPhone 11, S21 FE ve iPhone 13 Pro Max kullandim su anda iPhone 12 kullanıyorum, yeteri kadar deneyime sahibim. S9 donemlerinde One UI'ya daha yeni gecilmisti cihazin hantal calismasi o zamanlar icin normal ama güncellemeler ile toparladilar su an S9'um yavas calisiyor diyen kullanici goremezsin.
14 Pro'nun on kamera ve video performansi disinda her şey lehine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.