3-5 Ay sonra nakit gerekebileceği düşüncesine sahip birisinin böyle pahalı bir telefon almaması gerek.Ben şimdi alsam 3 5 ay sonra nakit gerektiğinde satarsam çok zarar eder miyim? Yoksa en iyisi altın veya dolarda mı beklesem parasıyla?
3-5 ay sonra aldığın fiyata satamazsın. 3-5 ay boyunca altın sadece paranı korur. Dolar da öyle uçurum artması gerekir. 3-5 aylık hiçbir şey olmaz. Iphone da verdiğin parayı geri alamazsın. Iphone 14 pro 256 GB apple'a gidip aldım. 6 ay kullanabildim. 44.600'e aldım. 6 ay sonunda 50 bine sattım. 3-5 aylık hiçbir mantık ile ilerleme olamaz.Ben şimdi alsam 3 5 ay sonra nakit gerektiğinde satarsam çok zarar eder miyim? Yoksa en iyisi altın veya dolarda mı beklesem parasıyla?
Banka hesabınızda, cihaz bozulduğunda yenisini alacak kadar paranız yoksa en azından yatırım olarak kesinlikle telefon almamalısınız.Ben şimdi alsam 3 5 ay sonra nakit gerektiğinde satarsam çok zarar eder miyim? Yoksa en iyisi altın veya dolarda mı beklesem parasıyla?
Gerekirse araba almak icin gerekir. Neyi alip almamam gerektigini sen mi belirliyorsun? Sordugum soruya cevabin yoksa yorumun da olmasin kardesim3-5 Ay sonra nakit gerekebileceği düşüncesine sahip birisinin böyle pahalı bir telefon almaması gerek.
Benim sormak istedigim şey 3 ay 5 ay veya 1 yil sonra cok deger kaybi yasar miyim?
Zaten gerekirse diye farazi soruyorum. Yani tabi ki aynı fiyata satmak veya yatırım yapmak amacım değil. Öyle olsa güvenip beğendiğim şirketlerden hisse alır geçerim zaten. 3 5bin lira düşüş yaşayacaksa çok önemli olmaz benim için.Aldıktan 3-5 ay sonra satamazsınız. Pil sağlığı 3-5 ay içerisinde muhtemelen %99-98 falan olur. Ondan sonra satmaya kalktığınızda sıfır fiyatının bir iki bin altı koyarsınız. Ama ilanı gören adam "Üstüne 2k daha koyarım sıfırını alırım." diyecek ve bu yüzden satılmayacak.
@Jaeger
Ya ne canim kardeslerim, bankada baska param da var baska gelirim de var. Benim sormak istedigim sey 3 ay 5 ay veya 1 yil sonra cok deger kaybi yasar miyim. Kimin neyi alip almamasi gerektiginin kararini birakin da ben vereyim cevabimi aldiktan sonra.
Yazarsanız, insanlar doğal olarak maddiyatı dert ettiğinizi düşünür. Yatırım aracı ile kıyaslarsanız, insanlar bütün bütçenizi bu telefona aktardığınızı düşünür. Kimse size fakir edebiyatı yapmıyor, ekonomi dersi vermiyor. Allah daha çok versin.Ben şimdi alsam 3 5 ay sonra nakit gerektiğinde satarsam çok zarar eder miyim? Yoksa en iyisi altın veya dolarda mı beklesem parasıyla?
Zaten gerekirse diye farazi soruyorum. Yani tabi ki aynı fiyata satmak veya yatırım yapmak amacım değil. Öyle olsa güvenip beğendiğim şirketlerden hisse alır geçerim zaten. 3 5bin lira düşüş yaşayacaksa çok önemli olmaz benim için.
Ben şimdi alsam 3 5 ay sonra nakit gerektiğinde satarsam çok zarar eder miyim? Yoksa en iyisi altın veya dolarda mı beklesem parasıyla?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.