iPhone 5S mi Galaxy S4 mü?

iOS ve Android platformu tamamiyle farklı platformlar. Bu sebeple kıyası kişisel isteğe göre ve donanım testlerine göre yapabiliriz. Telefondaki amacınıza ve kişiliğinize göre değişen bir durum. iPhone'un bazı şeylerde insanları kısıtladığını ve kendini kullanmakta tekelleştirdiğini düşündüğümden Android kullanıyorum mesela.
 
Bak kardeşim bende s4 de var iPhone 5s de var. Şöyle bir benzetme yapayım; uzun süre s4 kullandıktan sonra iPhone 5s'e geçince sanki şahinden inip bmw m6 ya binmiş gibi hissediyorum. Mübala etmiş olabilirim fakat iPhone 5s kat kat daha iyi.
 
I phone işletim sistemi olarak ve kullanım ömrü olarak iyi. Ama s4 daha özellikli. Ama daha az ömrü ve android, ios'la asla karşılaştırma derim. İyi bir kamerası olsun diyorsan iphone yeterli. Ama çok çok iyi dersen. Nokia lumia 1020 derim. Telefon kamerası için bana kalsa normal fotoğraf makinesi alırdım. Daha iyi ister prof, ister dijital.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı