İphone 5S mi, Galaxy S5 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz samsunga böyle laf edemezsiniz tabi edersiniz ama yanlış şeyler söylüyorsunuz.Android İOS'u yerden yere vurur. Neden mi ?
2 kelime "AÇIK KAYNAK" tabi büyük ihtimalle siz gözlerinizi İOS 7.1'in size yaşattığı görsel şölen boyamış. Hiç normal Google'nin çıkarttığı versiyonlardan başka bir versiyon kulanmamışsınız ki böyle söylüyorsunuz arkadaşım su geçirmez özelliğiyle S5 al! Evet konu çok dağılıyor ama market'i aşağlamışsınız 0 6 iç reklamlar senin indirdiğin programlar yüzünden çıkıyor market öyle virüs dolu da değil! Haaa tabi siz WİFİ Hacker gibi terimler ararsanız Google play da ize alın efendim koca bir virüs der... App store pahalı pou bile 2 dolardı orda. Üslubumu bozmuş olabilirim çok afedersizniz fakat Androidime Samsunguma laf söyletmem

Not : Her İphone daha doğrusu teknolojiyi bilen İphone kullanıcısı her gün neden android almadım diye yakınıyor diye biliyorum. Apple karşı değilim ama İphoneya karşıyım üzerinde değişiklik yapılamayan çat kırıldım bir cihaz...

Haklısınız Ama bende iphone 5s var ama ekran küçük şarj desen 5 saat filan anca zorlarsak ne bileyim sonuçta samsungda iyi abi iphone da fazla özellik yok sadece marka ben hayal kırıklığı yaşadım şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 5s su geçirmez diyosunuz hala :) Bir kullanıcının ki su geçirdi şikayeti üzerine samsung cevap verdi ''Biz su geçirmez demedik suya dayanıklı dedik'' olaya bakarmısınız. Açık kaynak kodu olmaması yada paralı programlar olması applenin bütün programlarını elden geçirerek kalite ve güveni sağlamak istemesinden kaynaklanıyor tabiki emeğin ücreti olacaktır ve bence hakkediyor.

Ekran küçük felan filan bunlar şahsen benim için avantaj, eksiklik deyil yani. 5 inç ekranda oturup film izleyecek halim yok evde plazmanın karşısında izlerim. Yada oyunumu oyun laptopunda oynarım. Siz telefonu pc gibi kullanmaya çalıştığınız için sıkıntı yaşıyorsunuz bence. Telefonla film yada yüksek boyutlu oyun oynamak gibi hobileriniz varsa tabiki iphone size göre deyil bencede. Ayrıca s3 kullandım yoğun internette bu telefonda 5-6 saat gidiyor bence çok farketmiyor yani.

Android markete gelince bunu tartışmak bile anlamsız bence suyu çıktı benim şahsi görüşüm bu. Appleye parasıyla doğru dürüst denenmiş bütün bilgilerime rehberime felan ulaşmak istemeyen uygulamalar istiyorum. Reklam yaparız diye ben bu kullanıcıdan ne koparırım diye düşünen programlar dediğim gibi bence açık kaynak felan hikaye en gizli bilgilerime ulaşarak program hediyesi gibi bişey oluyor.

iPhone al. Sonra dosya atabilmek için kendini parçala. 300 MB'lık .pdf dosyasını bir dakikada atmak varken 45 dakikada atabildim. Önce internete upload edip sonra indirmek gerekiyor çünkü. İnternet yoksa dosyayı unut. Avantajı nedir? Daha stabil ve hızlıdır.

Burdaki tartışma kısır bir hal almış. Herkes elinde ne varsa onu savunuyor. Gerek yok böyle şeylere. Her ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Onların söyleyin bir tarafı göğe çıkarıp diğer tarafı yere vurmaktansa. Adam ikisini de görsün sonra seçsin. iPhone ya da Android alınca para girmeyecek cebimize. Fanboyluk yapmaya gerek yok.

iPhone al. Sonra dosya atabilmek için kendini parçala. 300 MB'lık .pdf dosyasını bir dakikada atmak varken 45 dakikada atabildim. Önce internete upload edip sonra indirmek gerekiyor çünkü. İnternet yoksa dosyayı unut. Avantajı nedir? Daha stabil ve hızlıdır.

Burdaki tartışma kısır bir hal almış. Herkes elinde ne varsa onu savunuyor. Gerek yok böyle şeylere. Her ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Onların söyleyin bir tarafı göğe çıkarıp diğer tarafı yere vurmaktansa. Adam ikisini de görsün sonra seçsin. iPhone ya da Android alınca para girmeyecek cebimize. Fanboyluk yapmaya gerek yok.

Android marketten virüs programı indiriyom ismi geçen virüs programının asıl yapımcı firması açıklama yapıyor ''ismimiz kullanılıyor bizim adroid virüs programımız yok'' diye açıklama yapıyorlar. Sonra bakıyon virüs programının kendi virüsmüş. Bende bir android kullanıcısı olarak bunun suyu çıktı diyorum. Sende fanboysun diyip burda bizi etiketlemeye çalışıyorsun.

Şimdi bende samsung s3 varken nasıl bunlar elindekini savunuyor demişsin o da ayrı bir tartışma konusu olmuş.

Bu konu çok uzar fakat uzun sözün kısası: Telefonu flaş bellek olarak ve yukarda dediğim gibi film yada oyun oynamak gibi şeyler güvenlik noktasında sıfır olan androidle uyumlu. Fakat kalite ve güvenilir olması konusunda apple demek fanboyluk deyildir. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Burdan yola çıkarsak s5 ve 5s 2000 tl üzerinde telefonlar olduğuna göre 10 tl'lik flaş bellek almak varken içine pdf atıyom diye android kullanmak ve bunu ''ARTI'' kabul etmek kalite ve güvenirlikten vaz geçmekten geçiyorsa sıkıntı işletim sistemlerinde deyil tüketici bilincindedir (Şahsi Görüşüm).

Ayrıca bu konuda ilk yorumumda kişiselleştirmede android demişiz bak, okuyarak yorum yapalım.

Tartışma bir yere varmayacak. S3 gibi kötü bir telefonla Android deneyimi yaşamışsınız ne yazık ki. Eski Motorola'mdan yola çıksaydım ben de Android'i bırakırdım. Marketten ne indirdiğine dikkat etmek herkesin görevi. Bilinmedik saçma sapan virüs programı indirip sonra suçu Android'e atmak pek mantıklı değil. Ben bu zamana kadar hiç yaşamadım. Neyin ne olduğunu biliyorum çünkü. Telefona dosya atmam gerekiyor benim. Her seferinde internete yüklemek akla mantığa sığmıyor. Telefonu flash bellek olarak kullanmıyorum. Onu siz çıkarmıșsınız. Takmıșsın bir virüs diye gidiyorsun. Senin bilinçsizliğin o. Recep Bey de Android kullanıyor. Sor bakalım virüs yemiş mi hiç marketten saçma sapan şeyler indirip. Konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı