Iphone 5s vs Lg g3

alper15

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon alacağım en çok bu ikisini beğendim özellik fiyat ve tasarım önemli sizce hangisini alayım

Bu daha çok bir telefondan ne beklediğinize de bağlı, onu da yazarsanız daha iyi sebepler verebiliriz.

Konuyu ios vs androide çevirmeden, G3 diyorum. 2k ekranı çok keskin görüntü veriyor. Lg'nin hızlı arayüzü artık iOS'i aratmıyor. Ayrıca arka kapağı çıkıyor ve yedek bir batarya ile 2-3 gün kullanabiliyorsunuz. Sd kart ile hafıza çoğaltabiliyorsunuz ve yeni lazer focus ile hızlı otofocus yapabiliyorsunuz. Daha ne olsun. Eğer isterseniz, bu iki telefon arasında daha bir sürü fark sayabilirim.

5s tarafında ise biliyorsunuz 2 adet yeni ıPhone da duyuruldu. Bu saatten sonra yeni bir telefon olarak Iphone 6'dan öncekiler tercih edilir mi bilemiyorum. Şahsen üzerinden zaman geçen bu ürün için o kadar para vermezdim.

Not: 1 hafta 5s kullandım ve her yere cebimde şarj aletiyle gittim bunu söylemeliyim. Şu anki s3 minim bile 1 günü zar zor tamamlıyor.

Son düzenleme:
benim için özellik kadar tasarımı da önemli ıos 8 kotu bir işletim sistemi oldu ıphone 6 nın da kötü bir tasarımı var ama genede Apple kendini kanıtlamış bir firma bu yüzden apple daha iyi gibi geliyor hemde tarzıda güzel

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı