iPhone 6/6S hala alınır mı ?

• Konuyu başlatan Styler
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 4.321

Styler

Hectopat
Öncelikle yeni bir telefona ihtiyacım var. Şu anki telefonum Samsung Galaxy S3 mini ve artık işlev görmüyor 4.5 sene oldu alalı.

iPhone 6/6s modellerinden birini almayı düşünüyorum ancak maddi durumumdan ötürü 6 modelini alacağım galiba.

Gelelim konumuza benim telefondan çok bir beklentim yok oyun vesaire oynamam sadece müzik sosyal medya ( bunlar da aşırı değil ) bu şekilde kullanacağım şarjı olsun eski model olsun çok sıkıntı değil benim için ama aldığımda 4 sene dayansın istiyorum.

Sizce alınır mı ? Çok aktif kullanmıyorum telefonu sadece iPhone olduğu için, oyun falan da oynamıyorum.

Telefonu yavaşlattığı için son iOS güncellemelerini de yapmayı düşünmüyorum, aldığımda bana fikirlerinizi objektif bir şekilde belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Şahsen artık iPhone 7 altı modellerinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum. O modeli 4 yıl kullanmak çok sağlıklı olmaz. Yerine çok daha iyi götürecek android telefonlara yönelmeni öneririm.

Hiç düşünmeden alabileceğin tek model Asus Zenfone Max Pro derim.
Hem yüksek batarya performansı hem de gündelik işler (Sosyal medya,video,müzik,vs.) için gayet yeterli bir işlemci performansı var.
S3 miniyi 4 sene kullandıysan 6S'i rahat kullanırsın.
6S çıkalı uzun bir zaman oldu ve gerçekten batarya performansı çok kötü.

Hepinize teşekkürler öncelikle yanıtlarınız için ancak ben oyundur şudur budur oynamıyorum sadece günde 1 saat müzik dinlerim 1 saat youtube'da video izlerim yarım saat de sosyal medya , watsapp kullanırım kullanım bakımı olarak ta hem nazik hem de az kullanacağım için bataryanın'da sorun çıkaracağını düşünmüyorum zaten kullanırken çoğu ayarı kısacağım yani telefonu çok kullanan birisi değilim sadece iPhone olsun yeter 4 sene dediğime de bakmayın 3 sene yeterli benim için.

Hepinize teşekkürler öncelikle yanıtlarınız için ancak ben oyundur şudur budur oynamıyorum sadece günde 1 saat müzik dinlerim 1 saat youtube'da video izlerim yarım saat de sosyal medya , watsapp kullanırım kullanım bakımı olarak ta hem nazik hem de az kullanacağım için bataryanın'da sorun çıkaracağını düşünmüyorum zaten kullanırken çoğu ayarı kısacağım yani telefonu çok kullanan birisi değilim sadece iPhone olsun yeter 4 sene dediğime de bakmayın 3 sene yeterli benim için.
Sizin gönlünüz iPhone almaktan yanaysa düşünmeden alın derim. Çünkü ne kadar insanlar size Android almanızı tavsiye etsene iPhone sizin aklınızdan çıkmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı