iPhone 6 faturaya ek satın alma

Kardeşim git al ürünü. Sonra kullandıgın kartın şubesine git onlar seni arar yada sms atarlar. Gidersin taksit teklif ederler evet dersin ama şu kadar miktar peşinat ödemek istiyorum geri kalanı taksit yapın dersin. İşlemini yaparlar senin aradıgın çözüm budur.
Sağolun, teşekkür ederim.:like:

:D

Kardeşim git al ürünü. Sonra kullandıgın kartın şubesine git onlar seni arar yada sms atarlar. Gidersin taksit teklif ederler evet dersin ama şu kadar miktar peşinat ödemek istiyorum geri kalanı taksit yapın dersin. İşlemini yaparlar senin aradıgın çözüm budur.
işte hocam adamlar iyi bindirior yenı avea bayıden geldım ayda 126 tl dıor 224 ay 3000tl hatta kusur yapıor 800 tl gibi fark öduyorsun bu yuzde tek cekım yapıpı banka taksıtlendırdımı ondada bındırıormu baya dır soruyorum

5 ay önce kardeşime S5 , geçen haftada babama note 4 aldım. Biri turkcell hattımdan diğeri avea hattımdan. S5 için 2780 lira fatura kesti 24 aya bölüp tarifeye ekledi. Note 4 içinde 2800 küsürdü sanırım. Şuan telefonlara taksit yok, tabiki de bindirecekler yapacak birşey yok. :D

5 ay önce kardeşime S5 , geçen haftada babama note 4 aldım. Biri turkcell hattımdan diğeri avea hattımdan. S5 için 2780 lira fatura kesti 24 aya bölüp tarifeye ekledi. Note 4 içinde 2800 küsürdü sanırım. Şuan telefonlara taksit yok, tabiki de bindirecekler yapacak birşey yok. :D
bende ıphoneden vaz gecıp not 4 aldım ama 24 ay 2520 gelıyor :D fazla bındırmıor :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı