Sırf bu konuya cevap vermek için üye oldum formunuza

öncelikle herkesin sevdiği bir telefon modeli vardır benimkiside kesinlikle Iphone'dir neden çünki android kullandım arkdaşım en baba android telefon bile aldıkdan 6 ay sonra kasmaya donmaya reset atmaya başlıyor bu böyledir 2 aylık son moda telefon ile bu harika demesin kimse 6-7 ay sonra gelsin soralım kaç kez fabrika ayarına dön dedin telefona diye

Iphone gelince 5 ile başladım şuan 6 kullanıyorum sürekli çıkan model alma taraftarı değilim bir sonraki telefonum muhtemelen 7s olur

neden ıphone şuan annem 4 kullanıyor sorunsuz bir şekilde kaç yıl önce çıkan bir telefon neden ıphone güvenli neden ıphone stabil neden ıphone güncelleme çıktığında forumlara konu açmıyorsunuz benim telefonuma nezaman güncelleme gelicek diye neden ıphone oyun oynarken vs uygulama çöktü rapor et bekle tarzında saçma sapan bir hata almıyorsunuz arka planda dünyanın uygulaması hala aktifken telefonunuz reset atmıyor ıphone 5 e sadece 1 defa yeni yazılım kurdum onuda güncelleme sırasında yaptığım bir hata yüzündendi onun dışında 3 yıl boyunca format atma ihtiyacı duymadım arkadaşın sorusuna gelicek olursak

hocam maddi durumunuzu bilmiyorum eğer çok acil bir durumunuz yok ise ekim ayına kadar bekleyin 6s tanıtılsın şayet durumunuz uygun ise 6s alın ama 6 da çok memnun edicektir sizi 2 aydır kullanıyorum en ufak bi sorun yaşamadım yamuluyormuş bükülüyormuş diyorlar telefon uyurken yanımda durur yatagın içinde kaç defa üstünde uyudum telefonun bilmiyorum

ama menun kalırsınız