İphone 6 mı Xperia Z2 mi?

• Konuyu başlatan Batuhan Görkem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 5.441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle Z2. Ben bir Z1 kullanıcısı olarak söylüyorum, telefonumda 10 gb dolu ancak kasma hiç yok.

iPhone 6 tek geçerim arkadaşım bak ben iphone 5S kullanıcısıyım gayet memnunum telefon yağ gibi akıyor. Hiç bir problemi yok Sony telefonlarını geç güncelliyor üstelik Z2 kullanıcı yorumlarını okursan bir çok hata var diyorlar. Teknik özellikleri iyi telefon ama Android üzerine arayüz eklenince telefon 1 yıldan sonra afallıyor. iPhone 6 özellikleri ise beklenen safir cam, parmak izi, A8 çip, iOS 8 10 MP kamera ve iWatch ile birlikte gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiciğim, hiçbir telefon 4 yıl idare etmez :). 3 yıl idare eder. İlk telefonum Nokia N73 idi. 8. sınıfa giderken almıştık ve 4,5 yıl kullandım :). Liseyi bu telefonla bitirdim. 2012 yılında İphone 4s 16 gb satın aldım. Bu telefonu 1 yıl kullandım ve sattım:). 8 ay boyunca uyduruk bir telefon kullandım. Şimdi ise yeniden bir İphone alacağım.

4 yıl stabilite istiyosun. O zaman düşünmeden Z2 derim ama düşününce iPhone 6. :) Bugün iPhone 4'ün kaç yıl destek aldığını düşünelim 512 mb Ram ve tek çekirdek ile iOS 4.0'dan iOS 7.1.2'e kadar güncelleme aldı. Hem güncellik hem stabilite bence iPhone 6 almalısın.

Artık neredeyse herkeste bir ''Android'' telefon var. Ama ''Ios'' herkeste yok. Şahsi görüşüm ''İphone 6'' almanızdan yana.''Samsun Galaxy S5'' almayı düşünüyor musun?
Samsung'a 1 kuruş bile vermeyeceğim.

Arkadaşlar İphone 6'nın yanında İwatch verilecek diyorlar. Parayla mı almamız lazım İwatchı?

Türkçe desteği olur diye düşünüyorum. İphone 6 senin için daha iyi olacaktır, kullanılabilirlik güzel, kasma yapmaz. Android işletim sistemi güzel donanıma sahip cihazlarda kullanılmasına rağmen bir iki uygulamadan sonra hantal bir telefon oluyor. İphone'a gelince 4 sene neden gitmesin Apple cihazlarından güncelleme desteğini kolay kolay çekmiyor, 4 İos 7'yi almış bir telefon ve telefonun çıkış yılı 2010.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı