IPhone 6 + Plus, 6s + Plus modelleri alınır mı?

iOS u sadece jailbreak olduğu için kullanıyorum :))

Bence artık 6 ve 6+ alınmaz. Gördüklerimi söylüyorum. 6s serisine gelirsek 1-1.5 sene daha idare eder, en temizi 7 ile başlamak (Temiz ikinci el 6s+ veya sıfır 7 tavsiyem)

S7 Edge olabilir.

S8 ve S8+ varken o cihaz alınmaz hele ki kronik ekran sorunu varken. 2500 veren 3000 de verir bir yerden bulunur o para yeter ki vermeye niyetlenelim.

Bence artık 6 ve 6+ alınmaz. Gördüklerimi söylüyorum. 6s serisine gelirsek 1-1.5 sene daha idare eder, en temizi 7 ile başlamak (Temiz ikinci el 6s+ veya sıfır 7 tavsiyem)

S8 ve S8+ varken o cihaz alınmaz hele ki kronik ekran sorunu varken. 2500 veren 3000 de verir bir yerden bulunur o para yeter ki vermeye niyetlenelim.
Kronik ekran sorunu derken? Zaten 2500 verebilen biri arttırıp S8 alabilir.

Kronik ekran sorunu derken? Zaten 2500 verebilen biri arttırıp S8 alabilir.

Ekranın sağ tarafından aşağı doğru inen pembe/yeşil çizgi. Çoğu S7 ve Edge kullanıcılarının şikayet ettiği garantide sorun yaşadığı kronik ekran problemi. LG G3-4 serisindeki ghost olayı tarzında.

Ekranın sağ tarafından aşağı doğru inen pembe/yeşil çizgi. Çoğu S7 ve Edge kullanıcılarının şikayet ettiği garantide sorun yaşadığı kronik ekran problemi. LG G3-4 serisindeki ghost olayı tarzında.
Kronik olduğunu pek düşünmüyorum. iPhone alırsanız 7'den aşağı almayın.

Kronik olduğunu pek düşünmüyorum. iPhone alırsanız 7'den aşağı almayın.

O sizin fikriniz ama bu çok saçma olur 100 kişi de olsa neyse binlerce yüzlerce kişi de var bu problem. Google amcaya sorabilirsiniz :)

Pembe çizgi sorunu LG modellerindeki kadar yaygınlaşmış bir sorun değil. Telefonunuzda bu sorun çıkarsa da Samsung ücretsiz değiştiriyor eğer ekranda herhangi bir darbe yoksa. İthalat garantili S7 Edge modellerinin garantileri bu konu hakkında nasıl bir tavır alıyorlar bilemiyorum.

S7 modellerinde kronik sorun yoktur bunu söyleyeyim. Sadece S7 Edge modellerinde pembe çizgi sorunu vardır buda kronik bir sorun değildir.

Sıfır olarak İphone 6 alınmaz ikinci el alınır hala 5-5S kullananlar var. Sıfır olarak 6S -SE - 7 alınır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı