iPhone 6 Plus VS Samsung Note 4

iPhone 5'e IOS 6 mı yüklersen hızlı olur, yoksa IOS 8 mi ? Gördüğüm kadarıyla IOS 6 sürümü daha yüksek performans verir. Bende böyle biliyorum ama bizi aydınlatabilecek biri vardır umarım. :)
Edit: Bunun için yeni konu açmam gerekir.
Ios 6 iphone 5 de belki daha hızlı olabilir ama ios 8 ile birlikte bir sürü yeni özellik ve arayüz de görünüm değişikliği ile birlikte geldi. Artıları ve de biraz performans düşüşünü (ki öyle olacağı kesin değil) düşündüğümüzde ben ios 8 li iphone 5 i tercih ederim.

Ios 6 iphone 5 de belki daha hızlı olabilir ama ios 8 ile birlikte bir sürü yeni özellik ve arayüz de görünüm değişikliği ile birlikte geldi. Artıları ve de biraz performans düşüşünü (ki öyle olacağı kesin değil) düşündüğümüzde ben ios 8 li iphone 5 i tercih ederim.
Bende IOS 8'li iPhone 5'i tercih ederim ama performans söz konusu olunca, IOS 6 daha hızlıdır.
SypeR adında bir arkadaşın yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum.
Yorum: Eğer iPhone 6 / Plus modellerini seçeceksen biraz bekle. Zira Apple yeni bir malzeme ile üretime geçmeye hazırlanıyor. Bu madde ile bükülmeyi baya azaltacağını iddia ediyor. Tavsiyem beklemen yönünde.
Sizce iPhone 6 Plus'ın yeni versiyonunu beklemelimiyim ? Bir sorun çıksa nasıl olsa Türkiye'den alacağım, gider değiştiririm. Diye düşünüyorum, ne dersiniz ?

Bende IOS 8'li iPhone 5'i tercih ederim ama performans söz konusu olunca, IOS 6 daha hızlıdır.
SypeR adında bir arkadaşın yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum.
Yorum: Eğer iPhone 6 / Plus modellerini seçeceksen biraz bekle. Zira Apple yeni bir malzeme ile üretime geçmeye hazırlanıyor. Bu madde ile bükülmeyi baya azaltacağını iddia ediyor. Tavsiyem beklemen yönünde.
Sizce iPhone 6 Plus'ın yeni versiyonunu beklemelimiyim ? Bir sorun çıksa nasıl olsa Türkiye'den alacağım, gider değiştiririm. Diye düşünüyorum, ne dersiniz ?
Beklersen daha iyi bir telefon alacağın kesin. Ama ekim ayına kadar çok var ve de bu işin sonu yok sonuçta. Ayrıca şuanki iphone 6 plus da normal şartlarda hiç bükülür gibi gelmiyor bana sağlam duruyor. Internette testlerde de iphone 6 plus ın büküldüğu basıncı diger telefonlara (note 3, iphone 5 vs) uygulayınca onların da büküldüğü görülüyor.

Note 4 tavsiyemdir. Note 3 kullanmış birisi olarak özellikle ekran çok daha güzel ve şarjı gerçekten daha fazla gidiyor. 2 saate yakın oyun ve 2 saat müzik+webde gezinti ile 5 saate yakın ekran açıklık süresi sunuyor ( 3g sürekli açık ve kullanımda, parlaklık otomatikte). Note 3'te bu süre 3.5 falandı. İos istiyorsan diyeceğim bişey yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı