iPhone 6S ve S7 Edga

1- S7 Edge'de hızlı.
2- Dayanıklılık konusu tamamen kişisel bir durum kılıf alıp sağlam kullanırsan bir şey olmaz ki zaten ekranın üstüne düşerse ne iPhone kalır ne S7
3- 5 Senedir Android kullanıyorum hiç virüs bulaştırmadım.
4- Appstore daha güzel.
5- İOS kullanıcı dostu değil her şeyde para isteyen, MP3 atmak için bilgisayardan iTunes'a girmek isteyen kısıtlı bir OS.
6- Şu anda alacağınız orta seviye bir Android cihaz bile uzun ömürlü olacaktır yeter ki düzgün kullanmayı bilmeliyiz.
Güncelleme alınca hayatımız değişmiyor, Apple gibi güncellemeyle cihazı öldüreceklerine hiç vermesinler.

Önemli olan ekranın PPİ değeri değil boyutu. Bataryada dağlar kadar fark var kimse inkar edemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

6S Plus'ı bile dağıtıyor.

S7 modellerinin rakibi İphone 7 ve 7 Plus modelleridir bu modellere göre de daha alınası telefonlar S7 modelleri. Boş konuşup yok İphone daha dayanıklı gibi gereksiz cümleler kurmayın, iki telefonun da yere pis düşerse pert olur bu diğer modeller içinde geçerli. Kamera, ekran, batarya olarak daha iyidir S7 Edge modeli. Ekran kartı tarafında devasa fark var, kendini avutmak için o aradaki PPİ değerini anlayacak bilecek misin diyor ya şaka gibi gerçekten. hala 720P ekran kullanan bir telefonun ekranını övüyorsan sen burada yanlı bir tutum sergiliyorsun. IOS uzun kullanımda Android modellere göre bir adım önde olsa da Android amiral gemileri en 3-4 yıl gider o zamana kadar da yeni telefona geçersin büyük ihtimal. Donanım ve performansta 6S daha iyi, çözünürlük faktörü de var işin içinde. Öyle bir anlatıyor gören diyecek Android 7/24 virüs alıyor, telefonu kullanmasını bilmiyorsan her şeye virüs bulaştırırsın. O fiyatları da IOS modelleri hak etmiyor.

Son düzenleme:
S7 Edge ve iPhone 6S ikisi de çok iyi telefonlar. Bence bu konuda fazla tartışmaya gerek yok.

Android eskiden gerçekten çok çok kötüydü. Herhalde bu soru burada 2 yıl öncesinde sorulsaydı burada ölümüne Apple'ı savunuyor olurdum.

S7 Edge tasarım ve donanım olarak oldukça güzel. iPhone 6S de öyle. Gerisinde tartışılan şeyler bence tamamen öznel şeyler ve kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

iPhone yazılım kısmında öne geçiyor bana kalırsa. Apple gerçekten yazılım kısmında çok uğraşıyor ve az donanımla bile harikalar yaratabiliyor. Öte yandan S7 Edge ekranıyla çok daha önde. Android'in daha az stabil olduğu doğru fakat bir yandan da o kadar özgür bir işletim sistemi.

Üstte ve önceki sayfalarda belirtilen mesajların telefon seçimi hakkında konuyu okuyanlara yol göstereceğine inanıyorum ve bundan sonra geriye kalan şeylerin kullanıcıya bağlı olduğunu düşünüyorum. Son yıllarda telefonlar gerçekten oldukça birbirine benzemeye başladı ve hangi telefon seçilirse seçilsin Casper almadığınız sürece memnun kalacağınızdan eminim (y)

Bu kafa ile, bu mantık ile hiçbir yere gelemezsiniz. Hala "IOS daha stabil ve virüs yok" gibi saçma cümleler gerçekten çok komiğime gidiyor. Bari bilmiyorsunuz konuşmayın. Sizin gibi teknoloji cahilleri yüzünden gidip yanlış seçim yapacak insanlar sonunda.

Donanım özelliklerinden zerre anladıklarını sanmıyorum, bilmiyorlar açıkçası, tutturmuşlar IOS stabil, IOS virüs almıyor, IOS daha güvenli birader gören Android virüsle çalışıyor diyecek bu kadar saçma sapan bu konudan bahsettiğine göre, IOS daha güvenli diyor zaten Android kullananı hacker falan peşini bırakmayacak sanıyor, ya insan bu kadar da saçmalamaz, bir şey bilmiyorsunuz başkasını da yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz, teknoloji cahili bunlar başka açıklaması yok. Apple firmasını öyle bir savunuyor gören babasının şirketi sanacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı