iPhone 7 Plus vs iPhone 8 Plus

Yani biraz saçma soru olmuş, ikisi de aynı markanın farklı modelleri. 8 tabiki de 7'den daha üstün. Neden 7'yi tavsiye edelim ki daha üstü varken.

iOS istiyorsunuz sanırım. 2 cihazı da gördüm. 8+'ı kullanma şansım oldu bir arkadaşım sayesinde. Portre konusunda 8+'ı daha başarılı gördüm. 7+ metal, 8+ cam tasarımlı. Cam tasarımda kablosuz şarj var. Ama ne olursa olsun ben bu cihazlara para vermem. Tabii ki sizin düşünceleriniz farklıdır. 1 yıl iPhone 5 kullandım ve Android telefonumda işlemlerimi daha rahat yaptığımı fark ettim. Eğer iOS alma konusunda ısrarcı değilseniz, o fiyata gerçekten iyi cihazlar bulabilirsiniz. Ama iOS alacağım diyorsanız güncel cihaz almanız daha iyi olur kanaatimce.

Düşürmeden düzgün kullanabileceğine inanıyorsan İPhone 8+ aksi halde hor kullanıyorsan İPhone 7+
Donanım yönünden bakacak olursan İPhone 7+ A10 çip e sahip kablosuz şarj desteği yok
İPhone 8+ A11 çip e sahip ayrıyetten kablosuz şarj desteği ve hızlı şarj var ve kamerası biraz daha iyi İPhone 7+ a göre.

Son düzenleme:
Biraz anlamsız bir soru olmuş doğrusu, 8+ sonuç olarak daha üst bir model, %1'lik bile olsa daha iyi olduğu kesin. Bu durumda 7+ almak doğru olmayacaktır. Ancak eğer durumunuz el vermiyorsa, iPhone 8+ almak sizi çok çok zor duruma sokacaksa, 7+'da mutsuz etmez asla, bir iPhone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı