iPhone 7'den MI 9T'ye geçmek

119. gün kaydettir kullan bence ya hiç uğraşma🤣 Ben de iPhone 7 kullanıyorum şu an hiçbir eksikliğini çekmedim valla. Ben de İtalya'dan aldım zaten çaktırma, ucuza gelmişti baya🤣
O zaman bekleyelim 119. günü ne yapalım. Kötü telefon değil sadece gün yaklaşınca acaba dedim kendi kendime😀 Hem Xiaomi'yi masaya koysan kimse tanımaz değil mi(!) Parmak izi okucusu deli ediyor arada tek memnun olmadığım kısmı o sanırsam Iphone 7'nin.

Artık çoğunda görünüşü yüzünden Redmi Note 6 Pro görüyorum. Nitekim İPhone A benziyor özellikleri çok daha iyi, Huawei alanlar da var. Siz IOS kullanmak isterseniz kayıt edip kullanın. Hala 4s kullanan bile varsa siz Güneş patlayana kadar kullanırsınız.

O zaman bekleyelim 119. günü ne yapalım.
Gerçi Türkiye'deki internete güven olmaz sen 110.gün falan işlem yapmaya başla bence🤣 İnternet kopar falan:)
Hem Xiaomi'yi masaya koysan kimse tanımaz değil mi(!)
Aman aman n'olur şu konulara girme sakın yoksa birisi şimdi gelir "ayfoonnnnn abiiii yeaaahhh" diye yazar veya böyle diyorsunuz falan der başımıza iş almayalım🤣
armak izi okucusu deli ediyor arada tek memnun olmadığım kısmı o sanırsam Iphone 7'nin.
Elin terliyorsa dert evet. Benim terliyor maalesef ve delirtiyor insanı:)

Artık çoğunda görünüşü yüzünden Redmi Note 6 Pro görüyorum. Nitekim İPhone A benziyor özellikleri çok daha iyi, Huawei alanlar da var. Siz IOS kullanmak isterseniz kayıt edip kullanın. Hala 4s kullanan bile varsa siz Güneş patlayana kadar kullanırsınız.
Halen daha IOS güncellemesi alıyor bir daha ki Iphone çıkana kadar da vermeye devam ederler diye düşünüyorum.
Elin terliyorsa dert evet. Benim terliyor maalesef ve delirtiyor insanı:)
En kötü kısmı da açmak için ana düğmeye basın demesi. Basıyorsun tekrar parmak izini okumaya çalışıyor ya o zaman bi' kürek alıp gömesim geliyor telefonu. Şifresini bile girmek için 3-4 kere spamlıyorum ana butonu 🤣

Şifresini bile girmek için 3-4 kere spamlıyorum ana butonu🤣
Aynen hatta bazen nasıl olsa okumayacak diyip kayıtlı olmayan parmağımla iki kere hızlıca basıp şifre ekranını açıyorum:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı