DMLBarbaros
Hectopat
Android çöp olduğu ve artık sıktığı için olabilir mi?
Aynen kardeşim ondan aynen
Android çöp olduğu ve artık sıktığı için olabilir mi?
iPhone kullanmayan arkadaşlar iPhone RAM miktarını yorumluyorlar boşuna...
iPhone SE güzel, bütçe yetiyorsa eğer iPhone X ve üzeri modellerde harika yeter annenize.
3100 mAh bataryalı S10e kullanıyorum. Ekran sürelerinde pek de bir fark yok.1.821 mAh batarya ne işe yarar ki.
İsminizi bilmiyorum. Muhtemelen forum sitesine yaşınızı yazamayacak kadarda özgüven eksikliğiniz var. Fakat iPhone 5 den beri iphone kullanan birisi olarak iphone da şikayet etmediğim tek şey ram miktarı galiba. Yani batarya eleştirilerini filan anlıyorum da ram ne alaka yani ?iPhone olunca telefon çok güçlü oluyor değil mi.
3.800 mAh bile 9 saat gidiyor.
İki tane SE kullanıyorum hocam ben![]()
evet uzun süre samsung kullandı ıphone 6s plus kullanıyor şuan tuşu bozulduğu için değiştircek samsung kullanmam diyorAndroid çöp olduğu ve artık sıktığı için olabilir mi?
5 bin lira’ya, A13 Bionic’den daha güçlü veya eşdeğer işlemciye sahip Android gösterir misin bana? Fanboy değilim, yiğidi öldür ama hakkını yeme. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.İhpone SE'yi geçecek kalite, özellikte ve fiyatda bir sürü telefon var artık iPhone aldıysa uzatmaya gerek yok.
iPhone SE'nin özellikleri kötü özellikle RAM'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.