iPhone alınır mı?

Eğer illa iOS kullanmak istiyorsanız iPhone 7 alabilirsiniz ama minimum 7 Plus'dan başlamanızı tavsiye ederim.

Bütçeniz ne kadar? Genellikle nasıl kullanıyorsunuz?

Eğer 3 bin ila 5 bin arasında bir bütçeniz varsa SE 2020 tam size göre.

Sadece kağıt üstündeki özelliklere bakıp yorum yapanlara itibar etmeyin.

iPhone olunca telefon çok güçlü oluyor değil mi :D.

3.800 mAh bile 9 saat gidiyor.
İsminizi bilmiyorum. Muhtemelen forum sitesine yaşınızı yazamayacak kadarda özgüven eksikliğiniz var. Fakat iPhone 5 den beri iphone kullanan birisi olarak iphone da şikayet etmediğim tek şey ram miktarı galiba. Yani batarya eleştirilerini filan anlıyorum da ram ne alaka yani ?

İhpone SE'yi geçecek kalite, özellikte ve fiyatda bir sürü telefon var artık iPhone aldıysa uzatmaya gerek yok.
5 bin lira’ya, A13 Bionic’den daha güçlü veya eşdeğer işlemciye sahip Android gösterir misin bana? Fanboy değilim, yiğidi öldür ama hakkını yeme. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

7 alınmaz 8 ve üstü alman gerek 8'in ise büyük ihtimal 2-3 sene ömrü kaldı. Çok paran varsa alınabilir. Ama bence aynı fiyata android al 5 sene gider. (Lütfen olay çıkarmayın fanboy değilim)

iPhone SE'nin özellikleri kötü özellikle RAM'i.

Ne dostum şaka falan mısın sizin kullandığınız Android telefonların 8 GB RAM'in hepsin kullanamıyorsunuz 4'ünü zaten sistem kullanıyor Max 2.80GB falan kullanan gördüm IPhone'nin 3GB RAM'i > diğer telefonlar özellikleri kötü diyorsunuz en güçlü işlemciler IPhone'da ve A13 işlemci var neyin kafasındasın sen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı