iPhone Alınır mı?

Evet. Ülkemizde türemiş bazı insanlar var. Ayar oluyorum. iPhone kullandığını sanıp, kendilerini elit kesim sanıyorlar. Gösteriş yapıyorlar. Buna sebep olan da dolar maalesef, bizde Avrupa'daki gibi ucuza alabilseydik, bu gibi problemlerimiz olmazdı. Android ve iOS hep ucu ucuna fiyatlarla gidiyor orada.

Yine de dediğim gibi bizim ülkemizde 7500 değerli bir rakam. Özellikle soğan ve patatesin bile trend olduğu şu zamanlarda.
Malesef araba parasına telefon kullanıp elit kesim zannedenler yüzünden normal iPhone kullanıcıları da bu damgayı yiyor. Mesela ilk yazdığım mesajda biraz kendim de hatalı yazmış olmama rağmen o damgayı yedim. Normalde aynı fiyatlarda olan telefonları dolar ve vergiler sayesinde uçuk fiyatlarla alıyoruz. Şu an için performans olarak telefonları karşılaştırabiliriz ama F/P olarak imkansız. Çünkü burda araba parasına telefondan bahsediyoruz malesef.

iPhone 5s'ten iPhone 8'e geçtim ve kamera benim için önemli diyorsan kesinlikle iPhone 8 alma. iPhone (7 veya 8) Plus öneririm o konuda ama bütçem yok diyorsan da iPhone 7 Plus ve üstünü alamıcaksan iPhone almayı bile düşünme derim yoksa çok sağlam bir telefon ve servisi de güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabet olmasaydı ikisi platform buralara gelmezdi. Bırakın gelişsinler. iPhone fiyatı yüzünden, Android ise stabil olamamasından alınmaz. O zamanda şık kalmıyor gerçi. :)
Bu Windows Phone Play Store gibi bir mağaza olsaydı hem İOS kadar stabil hatta daha da stabil ve ucuzdu.

Rekabet olmasaydı ikisi platform buralara gelmezdi. Bırakın gelişsinler. iPhone fiyatı yüzünden, Android ise stabil olamamasından alınmaz. O zamanda şık kalmıyor gerçi. :)
En iyisi symbian. (!) :)

Ben burda tartışmaktan konuya cevap vermeyi unuttum. Bu arada konu sahibinin aradığı cihaz Huawei P20 Lite. Kendisine çok uygun. Hem pil, hem kamera.

Kullanma fırsatım olmuştu. Performans olarak yeterli gibi gelmişti bana. Ne gibi konularda yetersiz kalıyor?

Kullanma fırsatım olmuştu. Performans olarak yeterli gibi gelmişti bana. Ne gibi konularda yetersiz kalıyor?
Hayır yani performans tabiki iyi ama önceden SD 820 kullandığı için belki üzebilir PUBG, Asphalt 9 gibi oyunlarda.
Hayır yani performans tabiki iyi ama önceden SD 820 kullandığı için belki üzebilir PUBG, Asphalt 9 gibi oyunlarda.
Bir arkadaş Xiaomi TR geldi diyordu. Doğru mu?

Hayır, P20 Lite tavsiye etmiyorum. O fiyata çok daha iyi telefonlar var. Snapdragon 835 kullanan Mi 6 var, Note FE olabilir yada Xiaomi yeni modelleri olabilir.
Malesef araba parasına telefon kullanıp elit kesim zannedenler yüzünden normal iPhone kullanıcıları da bu damgayı yiyor. Mesela ilk yazdığım mesajda biraz kendim de hatalı yazmış olmama rağmen o damgayı yedim. Normalde aynı fiyatlarda olan telefonları dolar ve vergiler sayesinde uçuk fiyatlarla alıyoruz. Şu an için performans olarak telefonları karşılaştırabiliriz ama F/P olarak imkansız. Çünkü burda araba parasına telefondan bahsediyoruz malesef.

Hocam ama genelde o kişiler kendilerini elit kesimde diye sanmıyormuş gibi, üstelik birde kullanmadan etmeden androidi ezip duruyorlar. Tek bildikleri ve sürekli söyledikleri şey, android kasıyormuş bilmem ne. Halbuki bunu söyleyen de S3 miniden, iPhone'a geçmiş. :LOL:

Dostum, Android kasıyor zaten. Telefonlar biraz eskidiği anda istersen en iyi amiral gemileri kullanıyor ol kasıyor. Çöp işletim sistemi Android.

En iyisi symbian. (!) :)

Ben burda tartışmaktan konuya cevap vermeyi unuttum. Bu arada konu sahibinin aradığı cihaz Huawei P20 Lite. Kendisine çok uygun. Hem pil, hem kamera.
Şaka yapmıyorum cidden symbian bir zamanların en iyisiydi. Kenarda Nokia E5-00 duruyor. 8-9 ay önce bile ölü haliyle çalışıyor. Kamerası zaten bir efsane. Tek eksiği güncellemelerin kesilmesi. Bir ara da Nokia N900 kullandım. En efsanesi oydu. Gerçi Nokia her zaman güzel iş çıkarmıştır.
Bu Windows Phone Play Store gibi bir mağaza olsaydı hem İOS kadar stabil hatta daha da stabil ve ucuzdu.
Katılıyorum. Arkadaşımda amiral gemisi büyüklüğünde bir Windows Phone var. Kasması yok. Fakat çok destek gelmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı