iPhone benim için bitti

Daha önceden kullandığım Android telefonlar kötüydü onlara bir şey demiyorum ancak şu an Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum ve 4000mAh bataryası olmasına rağmen MIUI 12'de çok fazla batarya yiyor. Telefonda gram fotoğraf yok, oyun yok.

Şu an Custom ROM kullanıyorum, batarya yine yetmiyor. Telefon 2019'da alındı.
Redmi serisi 2 yılını doldurduktan sonra ömrü bitiyor bende de RN8 var. 2 yılı dolduktan sonra ne eski kamerası kaldı ne eski şarjı ne eski olmayan stabilliği. Şuan telefon 3 yıllık ve ölmüş durumda sayılır.
Telefonu sadece fotoğraf çekmek, instaya girmek ve PC kapalıyken takılma amacıyla kullanıyorum. Param olunca en kötü Samsung Sxx Fe model telefon almayı düşünüyorum.
 
Demek istediğinizi anlıyorum. Ancak Android telefonların iPhone'dan daha ucuz olması gerekmiyor mu? iPhone, Samsung ve Xiaomi amiral gemileri aralarında fiyat farkı resmen yok.

Servis anlamında Samsung çok daha iyi onu anladım ancak fiyatları yine çok.

@BerkayZ87 doğrudur, 20 sene sonucunda hala çalışan HD600'lar gördüm, benim Quantum 100'üm vardı, 1 sene dayandı o kadar.

Fark var zaten. Görmüyor musunuz iPhone 14 ile S23 arasındaki fiyat farkını?
 
Şimdiye kadar genelde hep iyi bir müşteri desteği olduğunu sanardım. Hayatım boyunca iPhone telefon kullanmadım. Ancak şu an kullandığım telefon (Xiaomi note 11 Pro) yüzünden artık İOS ortamına giriş yapmayı istiyorum. (Hala öyle) Bu android işletim sistemi hangi telefon olursa olsun bende genelde takılmalar, donmalar vs. Problemlere yol açıyor. Bu sefer gel gör ki telefonum 120 HZ olmasına rağmen 120 HZ optimizasyonu yok. Instagram bile kasıyor telefon patlarcasına ısınıyor vb. Hala kararım bir IOS kullanmaktan yana. Samsung'ların (S22, S23 Ultra vb.) iPhone kadar akıcı olup olmadığını bilmiyorum. Bana hoş gelen bir telefon ancak Android olması gözümü korkutuyor.
 
Şimdiye kadar genelde hep iyi bir müşteri desteği olduğunu sanardım. Hayatım boyunca iPhone telefon kullanmadım. Ancak şu an kullandığım telefon (Xiaomi note 11 Pro) yüzünden artık İOS ortamına giriş yapmayı istitordum. (Hala öyle) Bu android işletim sistemi hangi telefon olursa olsun bende genelde takılmalar, donmalar vs. Problemlere yol açıyor. Bu sefer gel gör ki telefonum 120 HZ olmasına rağmen 120 HZ optimizasyonu yok. Instagram bile kasıyor. Hala kararım bir IOS kullanmaktan yana. Samsung'ların (S22, S23 Ultra vb.) iPhone kadar akıcı olup olmadığını bilmiyorum. Bana hoş gelen bir telefon ancak Android olması gözümü korkutuyor.
Huawei Nova 9 SE 90HZ optimizasyonu iyi. Sizin telefonunuzun romu kötü.
 
Forumlarda bir şey bilmeden çok konuşan var, onun için telefon konularında artık konuşmuyorum. Şunu söylerim Apple kulaklık soketini çıkardığı andan itibaren benim için çöptü, sesi kıstığından beri çöptü. Apple çöplüktür senelerdir benim gözümde.
 

Geri
Yukarı