iPhone benim için bitti

14 Pro'nun fiyatı şaka gibi.
Hocam üstte yazmayı unuttum ama batarya kiti bile dahil etmistim Gamepad e, cidden yazık. 9. Nesil yerine tamamen abartı yapalım elite koyalım desek yine 17k kalıyor ya.
 
iPhone alınacaksa 13'ün altını almak enayiliktir. Bence bu zamanda Apple servisine güvenmek başka bir enayilik.(size enayi demiyorum moderatör bey yanlış anlamayın :D)
 
Telefonum berbattı. Zaten brick etmiştim. Baktım iPhone 12 bile daha pahalı bu cihazdan. Gider S23 alırım daha iyi dedim. Aldım ve oldukça memnunum.
Adınıza sevindim. Galaxy S23 gerçekten güzel bir cihaz. Sadece sorunlu cihaz geldi ve ilgilenilmedi diye mağdurum ve bu durum canımı sıkıyor.

Hocam internet hep açık 120Hz ve otomatik parlaklıkta kullanıyorum. Ekran kapalı süresi de var baya. Yani şöyle sabah alıyorum sonraki sabak tekrar takıyorum şarja. Çok yoğun kullanırsam akşam takıyorum.


Ultra mükemmel bir telefondu ama önceki telefonumda büyüktü hastanede taşımak zor oluyordu o yüzden. Hiç düşünmeyin alın muazzam bir telefon S23 Ultra.
Tavsiye için teşekkür ederim🙂
 
Hayır. Adaptif parlaklık kapalı. Güç tasarrufunu kapalı kullanıyorum. Performans profilim de standartta. RAM Plus kapalı. Yani akla gelebilecek cihazı yoran her şeyi kapalı kullanıyorum. Ayarlarımı başka bir S23 ile aynı yaptım. O 8 saat alırken benimki 4 saat alıyor maalesef.

Ben 0 - 100 arası 4 saat maalesef. Ben de cihaz değişimini eninde sonunda yapmayı başarabilirsem satıp yurt dışı server kayıtlı S23 Ultra düşünüyorum. Memnun musunuz? Neden S23'e geçiş yapmak istediniz?

Evet gos ile kısıtlama sağlıyor. Ben oyun oynamıyorum. Telefonumda da oyun yüklü değil. Ona rağmen cihazım bu derecelere rahatça çıkıyor.

120Hz ise gayet yeterli.

120 Hz ama oyun oynarsam çok düşüyor. Video izlersem takılırsam 8 saat gibi rakamları bile görebiliyorum rahatça. Yalnız alacaklara söyledim LTE'de filan pil ömrü kısılıyor. Ayrıca LTE çok kötüyse o zaman bağlanmak için de güç harcıyor ve biraz daha düşüyor.
 
Hocam cidden gittim baktım, S7, S22, Watch 4, Buds 2 Pro, Xbox gamepad ve 20K civarı kalıyor laptopa 14 pro max fiyatına MediaMarktta, yazık cidden IPhone lara verilen paraya ya...
20K'ya da konsol alabilirsin, hatta fiyatlardan pek haberim yok ama oyun için Series S + Okul, İş için giriş seviyesi bir laptop alabilirsin. Muazzam olur.
 
20K'ya da konsol alabilirsin, hatta fiyatlardan pek haberim yok ama oyun için Series S + Okul, İş için giriş seviyesi bir laptop alabilirsin. Muazzam olur.
Series s alınsa gamepad siliniyor artan yine 8k laptopa... Üstüne MediaMarkttan hesabı yaptım, çok daha ucuzu çok daha rahat bulunur.

Akakçe gibi yerlerden baktım, 20-21k arttı Series S dahil.
 
Son düzenleme:
Hocam yanlız mikrofon durduk yere bozulmaz :D ihtimali çok düşük. Cihazın mikrofon kısmına su temas etmiştir, tozlanmıştır toplu iğne veya başka birşeyle temizlenmeye çalışılmıştır, ufak bir kardeşimiz telefonu dişlerini kaşımak için kullanıp oraya tükürük yapmıştır vs. vs.. Başka servislerede götürmenizi öneririm veya herhangi bir telefoncuya gidin mikrofonu söksün komple zaten anlaşılır neden bozulduğu.
 
Apple markasını severdim güven verirdi. Bu yazıları görmek üzücü. Tüketici hakem heyetine başvursaydın keşke.

Apple geç koyar özelliği, en sağlamını koyar. Her zaman Apple önde.
Öndemi 🤣 dinamik adaymış. Damla çentik olmasın o

Hiçbir zaman Apple kalitesini anlayamazlar bu Hater'lar. Onlar için sadece hava atma aracı, benim için ise bir aşk. İnsan seveceğime Apple severim daha iyi. En azından insan gibi satmıyor beni.

Hocam abartmayın ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı